Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Nábor 2013

Dobrý den, pročetl jsem tady toho docela dost a i když budou někteří brblat, tak založím opět nový thread o náboru... Zajímalo by mne, jestli nemáte nějaké informace ohledně náboru na rok 2013 ?? V roce 2010 jsem se chtěl osobně dostavit na náborové oddělení, bohužel z nějakého důvodu mi nikdo neotevřel. Proto jsem ještě téhož dne zaslal na náborové středisko email. Po pár dnech mi přišla zpráva, že se nyní nenabírá, ale budou mne kontaktovat. Přes 2 roky se mi nikdo neozval a se svou SŠ Ochrany osob a majetku by mne zaměstnali přednostně v hypermarketu.O rok staršího kamaráda poslali letos na testy - nyní je u MP. Já jsem někde založený v kartotéce naspod, přitom mám "policejní střední školu". Před cca týdnem jsem opět zaslal email, který se otevřel teprve včera a zatím nikdo neodpověděl.... Proto bych se chtěl zeptat, zda-li je lepší chodit na to náborové středisko a neustále otravovat ?? Děkuji všem za názory a odpovědi.
GARRY :: Datum založení: 13. 12. 2012 :: celkem 34 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PADRE 15:42:23 07. 07. 2013
default.png
PETRSI [2013-07-06 23:02:26]:
Myslím, že by problém být neměl...se mnou byl na testech fajn chlapík, 41 let, dobře jsme pokecali. Leta dělá u MP a chce přestoupit, práce u PČR mu přijde zajímavější. Nedávno se mu narodilo druhý děcko, v hlavě to má srovnaný a fyzicky je ve formě, proč by měl věk vadit? Rozhodně lepší do případných konfliktních situací jako kolega, než 18ti letý "splašený" mladík...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GRUBI 11:28:00 07. 07. 2013
default.png
Podle me bys tam mel jit a zeptat se jak to doopravdy tedy je, jestli mas sanci ci ne, abys zbytecne nedoufal... ja kdybych tam tenkrat nesel a neotravoval tak tu praci dnes nemam. A jestli ti reknou ze je sance miziva, zarid se podle toho.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETRSI 23:02:26 06. 07. 2013
default.png
Myslite si, ze bych se mohl pokusit jeste hlasit k PCR? Jsem rocnik 69, vzdelani SS a postava a fyzicka myslim ujde. Diky

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GHOST-COP 00:56:48 28. 06. 2013
default.png
Poslal jste mail ve formě dotazu nebo jako formální žádost o přijetí do služebního poměru? Spíše vás budou kontaktovat ve druhém případě. Jinak je lepší dál se dotazovat telefonicky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio