Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Prezidentská amnestie očima policisty (REDAKCE)

Prezidentská amnestie očima policisty
ilustrační
Foto: internet

Prezident Václav Klaus udělil amnestii, která se může týkat až 6000 vězňů. Pro mnoho vězňů možná dobrý začátek roku. Pro stovky policistů to bude znamenat tisíce hodin práce a obrovského úsilí, které přijde vniveč.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 02. 01. 2013
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 07:05:40 02. 01. 2013
default.png
LUKAS-HEINZ2 [2013-01-02 01:08:30]: Slyšel jsi anketu na amnestii mezi lidma? Nijak zvlášťě jim to nevadilo. Zeptej se všude jinde, nevědí ani o co jde a kdo všechno z basy přijde najednou a předčasně, komu narostou ramena.
Tuto společnost to tak netrápí, tuto společnost netrápí stav policie. Nesnaž se poskytovat svoje služby tam, kde o ně není zájem. Nechej zákazníka vykrvácet a pořádně.
Ty chceš používat zdravý rozum někde, kde ani rozum není, ne ještě tak zdravý. Je to to samé, jako když Rusové chtěli hjit v Afghánistánu zájmy dělníků a rolníků a zapomněli si všimnout, že tam nikdo nepracuje a kdo přežívá na zemědělství ani netuší, že pro uchování potravin na zimu je dobré si vykopat sklep. :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:59:50 02. 01. 2013
default.png
Dá se to vzít i z jiné stránky a sice té, že tady názorně vidíte, jak smetánka tohoto státu absolutně nemá pojem o tom, co dělá (ale já už věřím fakt tomu, že tohle je cílený úmysl) a netuší co je to trestný čin úmyslný a neúmyslný, opakovaný trest atd atd. To je ještě ta lepší varianta. Když jsem toho hajzla poslouchal, čekal jsem, kdy se aspoň dotkne tématu soustavného rozkrádání veřejných prostředků v nikým asi netušené míře. No nedočkal jsem se toho. Proč asi, když on je otcem všeho tohohle svinstva.

Namísto toho nám vykládá, jak se máme dobře až tak moc, jak jsme se nikdy v dějinách dobře neměli - jasný doklad o tom, že ten člověk je stejně jako Havel naprosto mimo. Tenhle nabubřelý panák si z nás buď dělá naprostou srandu, nebo je takový prablb!

Lukáše bych opravil: některé oběti domácího násilí nečeká bytí, ale možná rovnou nebytí. :D Kdyby jsi chtěl znát samotný kořen nejen tohoto výronu další blbosti u našich "politiků" tak to bylo způsobeno tím, že nás Havel v roce 1989 za svoje vládnutí prodal komunistům. Prostě komunisté a celá ta chátra nezdobila kandelábry na D1 z Prahy do Brna jak měli. Následně si zprivatizovali "svoje" podniky odkud je nikdo samozřejmě nevypráskal, přivedli drtivou většinu z nich ke krachu atd atd.

Jedna pozitivní věc z úst Klause ale přece jen zazněla: znepokojení nad rostoucí občanskou neposlušností občanů, blbé náladě. Má strach, že bude viset, až to praskne. Má strach, ale malý. Je potřeba, aby se tihle "demokraté" začali bát pořádně.

Od tohoto roku budeme platit jejich zlodějny nárustem našich daní našich super průměrných platů já nevím kolik desítek tisíc korun. Poslanci si zvýšili svoje platy jako jasný signál toho, že se bojí málo nebo vůbec.

Všecko špatně pánové, tihle dacani si pořád myslí, že si můžou dovolit všecko. Tam můžeme hledat samotné podhoubí všeho toho, co tu denně zažíváme.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 03:08:48 02. 01. 2013
Andras.jpg
LUKAS-HEINZ2 [2013-01-02 01:08:30]:

Je to prosté. Protože může:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 01:08:30 02. 01. 2013
Lukas Heinz.jpg
Nedokážu si představit, že se například teď vrátí několik tisíc pachatelů domácího násilí, malých drogových dealerů, zlodějů aut a kapsářů. Za stavu v jakém policie v současné době je, to bude dalece překračovat její možnosti pro zvládnutí takové situace. Je nad slunec jasné, že jen malé procento těch lidí bude žít podle pravidel.

Například oběti domácího násilí, které by měly jinak možnost zbavit se závislosti na násilníkovi a rehabilitovat, teď mohou očekávat jedině další bytí a týrání.

Proboha řekne mi někdo důvod, proč se vzdělaný státník chová jako uhrovatý rozmazlený spratek?

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 00:45:05 02. 01. 2013
default.png
Tyto invidua, politici či jakési kriminální klany řídící tuto zemi, dělají tyto kroky cíleně, né že by byli od každodenní reality naprosto odtrženi v čase a ději, či jak si někdy můžeme myslet. Či, že by měli pochroumanou mysl. Za současné situace ve společnosti, fungování bezpečnostních složek a zákonodarné moci, je to prasárna nejhrubšího zrna. Odnesou to slušní a poctiví občané. Řekl bych takový totalitní projev politické zvůle.

Ovce moc pyskují, vypustíme na ně vlky.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 22:49:23 01. 01. 2013
honzad..jpg
Jo Lukasi, ty mas proste jeden problem. Kdy pises "Netuším, co chtěl Václav Klaus svojí amnestií dokázat.." Ty ses prilis slusnej chlapek a policajt, nez aby sis predstavil takovou kupu svinstva.

Kdyby to Klaus udelal jen proto, ze odchodem z nejvyssi funkce v zemi by si jeho ego reklo "Po nas potopa," tak by to bylo jeste dobry...
Jenze ono je to treba jeste horsi. On je to treba dalsi stupen v jeho dlouhodobych aktivitch co nejvice destabilizovat tuto republiku, coz (dle mnoha signalu) cinni dlouhodbe a planovane ve prospech jiste velmoci a ve prospech jistych korporaci (napojenych na tuto velmoc) a financnich kruhu na nich vazanych... Konec koncu jako cela privatizacni vlna spustena aniz by (nebo prave proto) v teto zemi fungovalo vymahani prava. Tudiz byla ekonomika teto zeme pristrcena na podnose vlkum .. Vlkum, kteri v cim dal divocejsi dzungli jsou jako ryby ve vode, nebot oni jsou predatori... Predatori, pro ktere je slusny zakona dbaly polda, stejne jako slusny zakona dbaly obcan figurka k popukani, nebot ti idioti se snazi drzet pravidel, ktere vlci uvedli do zivota prave proto, aby se jich stado drzelo a oni si mohli zit z toho, ze na pravidla kaslou a ocesavaj ty(nas) ovce...
A jeste nam v svych projevech kazou o moralce. No hnus

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETR1970 22:21:07 01. 01. 2013
default.png
Lukáši, krásně řečeno, sice ještě nejsem členem firmy, jelikož mi to můj věk zatím stále nedovoluje, tak s tebou musím jen souhlasit. Takhle akorát náš, ani nevím, zda mám říct ,,prezident'', jelikož být prezidentem může být jen ten, který to má v hlavě v pořádku a to náš pan prezident opravdu nemá. Nestačí, že tahle maličká země měla 4 amnestie = 4x se vám vysmáli, ale to, co mi nejvíce vadí, je to, že se asi Václav Klaus snaží zkazit a zničit vše, co ještě může stihnout do jeho odstoupení. Už aby byl pryč a přeju všem policistům pevné nervy a díky za to, co dělají! :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 22:06:22 01. 01. 2013
Lukas Heinz.jpg
Ano je to tak. Nejen výsměch policistům, ale i poškozeným. A dík že si připomněl ještě to, že to ty poškozené bude stát peníze za vymáhání škody. Ale asi nejhorší pro ně bude pocit, že se nikdy nedomohou práva.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DYINGCZ 22:00:57 01. 01. 2013
DyingCZ.jpg
Prakticky ve všem souhlasím, jen doplním, že je to hlavně výsměch poškozeným a to nejen z důvodu nedostatečného potrestání (či vůbec nepotrestání pachatele), ale v případě zastaveného trestního stíhání i problémem pro poškozeného, že bude muset škodu nárokovat v občanskoprávním řízení, takže pro něho další náklady a starosti. Jinak zrušení veřejně prospěšných prací je také luxusní idiocie :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio