Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Pokud víte,pište ,-)

Chci se zeptat a klidně pojdte do mě. Slyším na levé ucho na 45% momentálně studuju,sportuju, jdu za snem stát se policistou. Co mě ohrozuje nejvíc je to ucho.. dá se to řešit zesilujícím naslouchátkem(dle mě) ..ale jak je to v praxi ? Má někdo s tímto zkušenost? Pro policisty.. potkali jste někoho u policie s touto situací? Napište co můžete a zdrž te se blbých řečí apod.
HUMANBOB1 :: Datum založení: 16. 01. 2013 :: celkem 3 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ROBINEK 12:20:18 24. 03. 2013
default.png
Tady máš odkaz na to,podle čeho se určuje zdravotní způsobilost:http://aplikace.mvcr.cz/sbirka-zakonu/SearchResult.aspx?q=407/2008&typeLaw=zakon&w...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu EM488 21:56:35 23. 03. 2013
default.png
Kamaráde, já tedy do detailu neznám "zdravotní limity pro přijetí", ale s tomhle vadou podle mého neprojdeš ani přes vstupní prohlídku uchazeče ("odvod"), co se dělá ještě před psycho a fyzickými testy. Natož pak později při kompletním vyšetření, kde je mj. i návštěva ušaře. Nevím, co přesně bys chtěl u PČR dělat, pokud by tě brali (např.) jako specialistu někam do laboratoře, prosím, tam se dá přimhouřit oko, ale do přímého výkonu na ulici opravdu ne... Jak píše Robinek, zkus to a uvidíš, možné je všechno.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ROBINEK 07:12:07 23. 03. 2013
default.png
Pokud slyšíš na 45%,tak nemáš šanci projít přes audiometrií :-( Můžeš to zusit,ale pochybují... :-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio