Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

e-shopy kde nakupujete

Ahoj kolegové, možná by nebylo na škodu tu založit forum se stránkami obchodů kde nakupujete. Popřípadě zdali je tam nějaká sleva pro příslušníky. Já vím že například pražský Armed dává 10% slevu a má dost výstrojních součástek
MAVERICK8 :: Datum založení: 17. 04. 2013 :: celkem 5 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JERY1 20:41:12 11. 05. 2017
default.png
Ahoj kolegové, sice to není úplně k tématu nákupu na eshopech, ale přispěji i tak. Při nákupu zájezdů a dovolených u cestovních kanceláří lze mnohdy uplatnit slevu pro příslušníky PČR. Stačí oslovit konkrétní CK, v rámci KŘP JmK jsou to např. Exim tours, Čedok, Vítkovice tour... Nikomu nechci dělat reklamu, jen mě to napadlo zde napsat, když se blíží čas dovolených :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GHOST-COP 13:35:34 23. 04. 2017
default.png
http://www.falco.sk/index.html
Většina věcí vyjde o dost levněji i s tím poštovným ze SR než nejlevnější nabídka v ČR. A slevu příslušníkovi taky dají, jen už nevím kolik.

http://revision.cz/
20% příslušníkům

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETRKRAL 18:27:22 22. 04. 2017
default.png
Ahoj, zkus to na https://www.tegus.cz/ - dodavaji i policistum a hasicum, znamy u nich pracuje.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHN158 12:49:32 17. 07. 2013
john158.jpg
http://www.taktickavystroj.cz/
www.glockshop.cz
univerzalpouch.eu

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARKRA 22:19:32 16. 07. 2013
default.png
Tákže kolego, koukám, že ti tady ještě nikdo neodpověděl, a tak budu první no. Co se týče slev pro příslušníky - vím, že to existuje, že to některé firmy nabízejí, ale já osobně to nikdy nevyužil, jelikož u těch firem, se kterými jsem se s tím setkal, šlo buď o špatné a neověřené značky výrobků nebo naopak zbytečně předražené výrobky, které i po uplatnění slevy pro příslušníky vyšly mnohem dráž, než v jiných obchodech. Za sebe však mohu říct, že co se týče třeba svítilen, tak nejraději nakupuji na eurolamp.cz, kde, nejspíš proto, že se nejedná o eshop specializovaný na policejní potřeby, mají ceny velmi přijatelné a třeba Streamlighty nabízejí za slušnou cenu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio