Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zápas dvou těžkých vah: Bradáčová vs. Martinec (REDAKCE)

Zápas dvou těžkých vah: Bradáčová vs. Martinec
Martinec oznamuje svou rezignaci
Foto: Policejní prezidium

Vrchní pražská státní zástupkyně a známá bojovnice proti korupci se údajně tvrdě pustila do šéfa ÚOKFK  Tomáše Martince, protože na ni měl údajně "ušít případ", aby jí zkompromitoval. A postupně se, i díky vyjádření ministrů spravedlnosti a vnitra, celý spor dostal do hry s nulovým součtem - tedy kdo s toho. A vyhrála Bradáčová.

Autor: redakce
Publikováno: 24. 04. 2013
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CATANI 13:22:42 28. 04. 2013
default.png
Je smutné, že jsme se v této společnosti, díky gaunerům co ji vedou, dostali tam kde jsme se dostali. Že dnes není schopen nikdo říct, kdo je slušný člověk, todle je zloděj atd. My se dostáváme do situace, kdy zlodějna, korupce, mrhání prostředky atd. se stává denní normou a je označována jako něco, co nevadí a co není proti zásadám společnosti. Dnes na různá místa se dostávají lidé, kteří jsou ochotni z vděku plnit pokyny těch, kteří je tam dosadili a to je důvod, proč na ty místa jsou dosazeni(to bude zcela určitě dosazení Martince či Bradáčové, v tom si nemají co vyčítat). Pro mne osobně je nepřekročitelné, že policejní prezident žije s poslankyní ODS, tak jako v jakém prostředí vyrostla kariérně paní Bradáčová a čím je její manžel ve spojení s ODS. Prostě podle mne by lidé dosazení na tyto funkce neměli mít aktivní vztahy pracovní, kamarádské či přátelské atd. s politiky, tak jako není možné, aby se třeba pohybovali v prostředí podnikatelů apod. Prostě takový státní zástupce nebo policejní manager, to by měla být řehole jako jezuita.Ale to jsme u samé podstaty demokracie, která toto předpokládá, takže to se nás netýká.

No a ještě se vrátím ke Kubicemu, nepamatuju ministra vnitra a ve světě nebude precedentní příklad, kdyby se někdo jako minist, dokonce bývalý policista(i když víme, že se slovem policista nemá nic společného) choval tak opovrženihodným způsobem ke vlastnímu resortu či bývalým kolegům. Když si bába odplivne já bych si taky odpliv.

A to tu byla taková esa jako třeba Ruml či Langer

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 10:23:20 28. 04. 2013
default.png
DAX [2013-04-28 01:09:38]: Divit se může někdo, kdo bude překvapený, ale my tady v Česku myslím si, že nikdo překvapení nebudeme.
Neříkej mladý manipulovatelný policista, víš že je dráždím slovy "mladý úslužný blbec." :D
Nic neřešící ale sranda bude, až si to budou muset začít přiznávat sami.

Jinak začínám ztrácet přehled o právních krocích této vlády aneb právní přehled v tom, co jsem uměl. Teď jsem studoval jak se přestupky v dopravě přesunuly do zákona 361, jak zpřísnil postih jakéhokoliv předjíždění no a k tomu bude asi ještě celá řada vychytávek a začínám být mimo. Jo jo, holt stykače, časáky, svodiče přepětí... :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 01:09:38 28. 04. 2013
dax.jpg
HAMMER [2013-04-27 07:48:14]:
Tak tak, tohle ale už dnešní mladí neví a nevidí a tedy dost těžko chápou, což byl původní záměr vládnoucích ganurů s názvem "generační špunt". Mladý a nezkušený lehce manipulovatelný policista = dobrý policista. Starý a zkušený tedy i lecos pamatující policista = nepohodlný a tedy těžko manipulovatelný, špatný policista, takový by mohli i odkrýt naše vládní a stranické lotroviny a zlodějny. Kam až to tato firma a tato země dotáhne se budeme ještě asi moc divit. Chce to hlavně zdraví a nerozčilovat se.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:48:14 27. 04. 2013
default.png
DAX [2013-04-26 23:49:07]: Zapomněl jsi na Rajóna a Standu úpřimného. :D Ovšem Kozomrd a Íčko, to byly nejtěžší váhy. Něco jako Goering a Speer pro Dolfu. Hotoví myslitelé. Kozomrd se vzdělával sám mezi ovcema a byl policií perzekuován(což byla jeho kvalifikace na post minisra vnitra, aby mladí věděli jaká až super hovada tady vládla a bohužel pořád vládnou) a Íčko je tak křivý chlap, že kdyby zežral hřebík, vysere vývrtku.

Malinko jakoby off topič: Osobně jsem měl tu čest trolinku nahlídnout do rozkrádání v autodílnách, odkud se nová, půl roku "stará" auta, vracela v dezolátním stavu s povyměňovanými díly typu starý tekoucí chladič, nefunkční lambda sonda atd atd. a vedoucí, kterým jsme to na poradě říkali a fyzicky ukazovali nám do očí tvrdili, že to není možné! Jeli v tom taky, kurvy!

Pak jsem ještě zjistil, že celé rodiny ale i rodiny kamarádů atd kolem "borců" z autodílen mají jen Škodovky.
Výstrojní sklady: ležící ošacení za desítky milionů, které nikdo nechce aneb mistr Klodner a jeho kamarádíčkové.
Kšeftíčky vedoucího oddělení se všemi možnými vedoucími zemědělských družstev, řezníky a já nevím čím, oni jemu a on jim, ale z erárních peněz. Vynášení informací o akcích oddělení mezi samotné drbany vedoucím, prostě firma jako fík. Když mu mančaft na protest proti jeho jednání a chování přestal vykazovat jakékoliv výsledky, Acylpirynový (nepomůže ani neublíží) ředitel si ještě otevřel hubu na nás dole.

No a dneska platí Šimkův veršík: policie, to je firma, že jí není rovno, snadno nesu co jsem koupil, z výplaty mám... polovic. :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 23:49:07 26. 04. 2013
dax.jpg
VONSTENBERG [2013-04-26 07:17:13]:
Na rozkladu a v podstatě zrušení PČR se systematicky pracuje již od 89 a mezi celou plejádou likvidátorů zcela jistě vynikají mimo jiných hvězdy pánů Sokola,Rumla,Langera a teď i Kubiceho. Z vojensky organizovaného ozbrojeného sboru se stala v podstatě firma - jakási lepší bezpečnostní agentura v moci vládních gaunerů se všemi firemními znaky (zaměstnanci,vedoucí,manageři a kšeftaření všeho druhu a podob.) Tomu zákonitě odpovídají i vztahy uvnitř takové firmy, nesmyslné psudostatistiky a výmysly všeho druhu) tady už není na místě se čemukoliv divit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ONDRA-S 10:49:57 26. 04. 2013
Ondra S..jpg
http://www.novinky.cz/krimi/300286-sousedem-bradacove-v-harrachove-je-muz-stihany-za-korup...

Pokračování.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VONSTENBERG 07:17:13 26. 04. 2013
default.png
Catani má pravdu, že se Kubice za PČR nikdy nepostaví je snad každému jasné z jeho postojů, ale pokud se budeme řídit "judikaturou" vytvořenou jednotlivými ministerstvy, jak si vykládat zákony, tak nás můžou rovnou zrušit. Je to to samé jako pseudostatistiky a poslední výmysly, neboť MF nekáže vybírat daně, tak policejní orgán musí před přibráním a proplacením znalce ověřit přes internet, zda tento není na černém seznamu neplatičů DPH....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 05:57:07 26. 04. 2013
default.png
HONZAD [2013-04-25 23:07:50]: Mohl by jsi mi v mém příspěvku ukázat, kde jsem něco v tom smyslu napsal, že jako věřím Bradáčové?

Napsal jsem jen, co vím o policejních managerech a jejich jednání. Kdo je Bradáčová nevím, jenom píšu, že si zřejmě nenechala nakadit na tykev a dopadlo to pro managery firmy špatně, jako ostatně všechno, kde jsou s někým v nějakém sporu. Dokonce s i kolegou, co mydlil jasně nepřiměřeně zdechlinku Jauvajsovou tonfou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 01:18:55 26. 04. 2013
dax.jpg
HONZAD [2013-04-25 23:07:50]:
Moc podrobně do toho nevidím, ale tady bych si na Honzu D i vsadil. Také mi cosi říká, že český Catani Bradáčová je uměle vládními gaunery vytvořená legenda a nafouklá bublina prezentovaná již notně nasr..ému davu. Bylo by moc hezké se mýlit ale policejní nos starého zbrojnoše mě nějak divně svrbí...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 23:07:50 25. 04. 2013
honzad..jpg
hammere, ne ze bych se chtel zastavat Martince, to ani nahodou, ale Bradacova rozhodne neni zadna vyhra, probuh.. Ty te legende o ni veris?? Osm let byla sefovou pres terst na KSZ v usteckem kraji... v Kraji, ktery se v poslednich deseti letech stal synonymem korupce, kde mafiani a politici uz ani nenamahaji predstirat ze spolu nepecou, v kraji ktery je znam i v Bruselu jako cerma dira na prachy, v Kraji, kde mistni krajem zrizena zdravotnicka firma kupuje medicineske masiny bezne za pul milirady - dvakrat tak draho, nez se bezne prodavaji, v kraji, kde kzady zna kazdeho ... Jmena mafianu - vrecholovych politiku kteri tady delaji svoje ksefty jsou napric stranama a .... tady na tom sedela na jednom z nejvyssich postu zodpovedenm za vymahani prava!! A pak staci jeden rath a je z ni uzasna bojovnice proti korupci? Smesne. A me udivuje ze tehle urban-legend kterou vytvari ona o sobe a media, ze ty tomu veris :-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio