Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Dopravní kontroly DP

Tak vážení soudruzi :-) Jak mě zdůvodníte jízdu kamionů o sobotách, nedělích a ve svátek, přitom DP jsou poschovávaní po pumpách nebo v zadních místnostech barů a restaurací. Nevymlouvejte se, že může vést potraviny. Potraviny se pod plachtou vozit nesmí.Na to jsou mražáky.Jak si vysvětlit, že se přes Česko (včera na D1) vydají tři kamiony rumunů? V neděli 13:45hod. u Měřína. Jak je možné, předjíždět v neděli odpoledne na D1 směr Praha nespočet kamionů ze Slovenksa,Maďarska,Rumunska,Bulharska nebo Ukrajiny? Po Rozvadov jedou bez problémů.Do Německa si netroufnou.Čím to může být ??? :-))) Dělám do výše svého platu??? :-)))Děkuji za kultivovanou obhajobu :-))))
KARL :: Datum založení: 13. 05. 2013 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio