Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Pár otázek tak na všechno

Hoj, příští týden v pátek 28.6. mám fyzické testy k PČR tak jsem se chtěl taky zeptat na pár věcí. Prvně jestli náhodou nemá někdo zkušenost s lidmi, co budou u fyzických v Ostravě v hale Sareza. Jen mě zajímalo, jak to tam chodí a jestli jsou rozumní. Nevím jaký výkon podám, protože den před fyzickýma dobírám antibiotika na zánět horních cest dýchacích. K psychologickému vyšetření si myslím ,že nebude problém. Okolí mě vnímá jako klidného, vyrovnaného a hlavně přátelského člověka, ale mám problém s matematikou, ale kdo ne. Zkoušel jsem si logické matematické úlohy a zvládl jsem je. Možná je to lenivostí, ale na hloupé dělení větších čísel už beru kalkulačku xD Tak snad tam nebudu muset dělit :X :D Jinak na základní škole mi zjistili dysortografii (problém s měkkým a tvrdým i/y), ale MS Word a paní učitelka na stření na mě zapracovali a funguji už dobře. :) Největší hrůzu mám snad z posledního lékařského vyšetření. Jednu věc nezatajím a to, že nemám na těle ani jeden chlup, vlas...obočí, řasy nic! Ve 3 letech jsem byl na operaci kýly a utrpěl sem tam docela velký šok. Malé děcko, které přivezou na sál, kde je vše bílé, lidi s rouškami a stůl plný nářadí. :D Když mi dávali masku s rajským plynem chtěl jsem utéct, ale nevyšlo, drželi mě a po operaci asi 14 dní na to mi začaly padat vlasy. Nijak mě to neomezuje, ale bojím se, co mi na to řekne lékař. Nemám astma ani nic, ale občas mě trápí senná rýma a na nose se mi dělá malý červený flíček (atopický ekzém) a to by mě zajímalo taky hodně, jestli jim to vadí. Stačí to namazat a do 24 hodin to je pryč tak to možná zapřu. Jinak rád sportuji, jsem u SDH a často máme hardcore cvičení s profesionální jednotkou a nikdy jsme neměl žádný problém s omdléváním ani ničím :D Udýchám vše bez problému. :) Jen kdo ví jak dopadnu na fyzických po tom zánětu.
100KLASA :: Datum založení: 22. 06. 2013 :: celkem 17 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu 100KLASA 12:41:12 24. 06. 2013
default.png
Je vás tady více, co hrajte WOT? :D Ještě malinký dotaz...Oni si můžou vyžádat moji zdravotní kartu nebo si 100% vyžádají? Myslel jsem, že se spokojí s výpisem ze zdravotní karty...Ten jsem nedávno potřeboval do firmy Hyundai a skoro nic mi tam nenapsal doktor :D Jinak už 9.6.13 mám psychologické vyšetření na krajském ředitelství PČR v Ostravě, je tu někdo kdo to má ve stejný den? :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:03:07 24. 06. 2013
default.png
No když zvládne fyzické i člověk po antibiotikách, vůbec nemám strach o stav ochránců práva v této zemi. :D :D :D

Když drbana nepřemůže v případě nutnosti fyzicky, vyřídí ho druhý den na serveru World of tank! Jaký problém! :D :D

Jinak k té alergii: jo, před doktorkou pomlč, ale nepodceňuj ji. Dělej co máš, aby jsi ji pacifikoval co nejvíc, protože ve službě se dostaneš do situací, kdy budeš muset vlézt například do metr vysoké trávy na noční třeba už v osm večer a do rána vydržet ve službě. Bacha na to, alergie doma u PC nebo venku v terénu jedenáct hodin za šichtu je něco zcela jinšího. Z blbé rýmičky na kterou kašleš a sem tam dáš kapky, máš raz dva astma jako kráva!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu 100KLASA 19:44:11 23. 06. 2013
default.png
Díky moc všem! Podle tabulek to vypadá moc dobře. Alopecii (to, že nemám vlasy) jsem tam ani nenašel a ekzém mám v takové formě, že bych měl bez problému projít. Tak uvidíme. Každopádně ještě jednou moc díky za odpovědi!! :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 11:25:32 23. 06. 2013
default.png
U zdravotních ohledně alergie, co jim neřekneš tak se nedozví když to není v kartě takže mlč. Já se taky zmínil omylem mimo řečí že ne, nemam, jen občas sennou rýmu že kýchám tak úplně zbystřila tak jsem to zakecal že se mi to občas jednou za dva roky stane tak se zas uklidnila. Takže zbytečně nic neříkej když to je takovéhle ho rázu. S dělením velkých čísel můžeš počítat že bude :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KRUSHTY 09:32:40 23. 06. 2013
default.png
Jeste k tem psychotestu, musis psat pravdu, znam cloveka, co delal psychotesty k MP a zkousel ze sebe udelat ramba, samozrejme ho nevzali, protoze poznali ze lhal, k PCR v psychotestech delal vse podle pravdy a ma splneno.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KRUSHTY 09:30:46 23. 06. 2013
default.png
Fyzickych se neboj, ja byl pred nima taky nejakej nemocnej, coz je super kdyz jsem nemocnej jednou za par let a zrovna pred fyz. testama me to potka.. Nastesti jsem dal kliky a sprint za plnej pocet a pak mi stacilo si jen tak probehnout ten kilometr a motorickej test taky sel.

Ja mam cistou zdravotni kartu az na alergickou rymu na pyl, mam tam poznamenano ze jsem se driv i lecil, sice uz s tim nikam nechodim, protoze cekat v cekarne na prasky, kdyz mam 3x do roka odpoledne rymu je des :D ale posudek od lekare mi ma prijit az zitra, coz je 24.6.2013. Tak dam vedet jak to dopadlo. Melo by to ale bejt ok, pokud nemas potize dolnich cest dychacich a nejsi lecen 3 roky dozadu, je u toho uvedena klasifikace A. Jinak me nenapada proc by ti melo branit k neprijeti ze na sobe nemas jedinej chlup, mozna jestli je to nejak pojmenovany, tak to najdes v seznamu nemoci http://www.zakonyprolidi.cz/cs/2006-393#p2 kde je hned uvedena klasifikace.

U psychotestu zadne i/y jsem nedelal, ale jsem z Prahy :) Mozna to mate jine.. Jinak matematika neni nijak tezka, je tam treba priklad ze guma o velikosti 20cm se muze roztahnout az na 25 cm, o kolik se roztahne guma o velikosti 60cm? Tohle je sice priklad z tech lehcich, ale staci logicky uvazovat a neni potreba nejake trojclenky nebo tak :)

Hodne stesti

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKMZ 08:38:22 23. 06. 2013
default.png
Ahoj,

1) Fyzické v Ostravě.

- Já si myslím, že proběhli v pohodě.. jediné na co si dávej pozor jsou asi kliky. Vyžaduje je dotykem hrudí o zem. To je asi tak nejdůležitější.. Jinak asi nic.. Prostě zbytek klasické fyzické, běh atd..

2) Lékařské prohlídky.

- To ti asi neřeknu. To záleží na posudku lékaře, jestli uzná, že je to v pořádku nebo ne.

3) Psycho testy

- Tady těžko říct uvidíš.. U našeho náboru oslovovali 50 lidí, a přes psycho nás prošlo 12. To tak prostě je, počítá se s 70% odpadem lidí. Takže opravdu moc nezáleží jak tě vnímá okolí, ale spíš jakým způsobem uděláš jak všeobecné testy, tak samozřejmě potom ty osobnostní dotazníky..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio