Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

To co předvedli policajti v Duchcově, je zářný příklad, zasahujících bezmozků !!

Tato akce byla evidentně na ochranu černých špinavých darebáků, kteří platí, formou daní, policii. Zatím co majorita sedí doma, fláká se po barech, přepadává lidi za bílého dne, vykrádá obchody a žije ze soc. dávek. Jak by asi reagovali tito zakuklenci bez mozku, kdyby jim zmlátili jejich děcka. To jste opravdu takové dementní figurky, které jdou na rozkaz do čehokoli, aniž by rozpoznali, na čí straně je právo ??? Těchto chudáků v kuklách se štíty a pendreky, kteří neumí používat mozek, ale jen chvaty a hmaty, je mi docela líto.
KARL :: Datum založení: 25. 06. 2013 :: celkem 123 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ANDRAS 13:07:14 30. 06. 2013
Andras.jpg
Mě bylo zle, když jsem viděl záběry policistů, kteří se snaží zraněného kolegu odtáhnout do bezpečí, a normální lidé, ne radikálové, ale místní lidé, na něj pokřikují, že to má za to, dobře mu tak, přejí mu smrt a tak dále....smutné.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 13:02:54 30. 06. 2013
default.png
Naprostý souhlas s Hammerem. Ostatně já už vidím při těch zásazích na policistech i zjevný strach a zmatenost, což spíše odráží stav uvnitř policie.

Managment zjevně málo apeluje na politiky na základě skutečného stavu uvnitř policie. Pořád na úkor zdraví, životů a sociálního zajištění, jako vytvoření důstojných podmínek pro práci policie se plácají po ramenou, jak to stále pěkně a úspěšně vedou a jací jsou hrdinové, že to zvládají za těchto podmínek. O tom, že nechají denodenně vystavovat řadové policisty zesmešňování a ponížování, které se v samém důsledku projevuje poté u jednání veřejnosti, přestupců, pachatelů či oznamovatelů vůči řadovým policistům, je jim jedno. Oni žijí ve svém světě kde mají moc a veřejnost za nimi chodí maximálně jako za bohy s prosíkem, aby jim pobrečeli co všechno řádoví policisté dělají špatně, i když realita je mnohdy úplně jiná, že.

Ostatně pokud si politici urychleně neuvědomí, že pokud situace bude eskalovat tak na takových prostorech jako byly třeba sídliště v Budějovicích ztrácí Policie ČR v jakémkoliv počtu a připravenosti, šanci úspěšně zasahovat. Přijde co nevidět doba, kdy budou nuceni povolat armádu. No ostatně to by v této demokratické zemi, kde po roce 1989 titíž politici vykřikovali, že červené barety a bijící policisté nespokojené občany už nikdy v této zemi nazažijeme, odpovídalo tomu co se tady děje.

Nejsem přesvědčen, že v Budějovicích kde bylo okolo 2000-3000 lidí, že by se zde sjeli všichni extremisté z Evropy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:58:23 29. 06. 2013
default.png
Nechci tady nijak komentovat Karlův příspěvek, když si Karl není schopen pochopit, že ti podle něj "zakuklenci bez mozku" jaksi pouze poslouchají rozkazy shora - asi má v práci nějaký podivný režim a dělá si co chce.

Dneska se to zase pro změnu řeže v Budějkách a policie má zatím štěstí, že nikdo neřekl: to jste nechali dojít tak daleko vy, policajti! Protože policejní manageři pořád ťápou jak všechno policie zvládá a co všechno dělá (leda tak jejich hubou), veřejnost má za to, že je tam všecko v óklendu.

No a najednou tady máme soustavnou nikým neřešenou kriminalitu pořád těch samých tvorů a místní oddělení nic, mrtvý brouk, žádné problémy přece nemají, snad se něco nesemele jako tuhle v Duchcově a bác ho, semele.

Policie zasáhne tak, že sejme všecky co jdou na tu demonstraci, místo aby nácky sebrala ještě než přijedou na místo a mohla proběhnout pokojná demonstrace skutečně nasraných slušných lidí. Existují seznamy bitkařů, nácků, existuje zákon o PČR a existují mnohá oprávnění policisty od odejmutí zbraně, podání vysvětlení, kontrola dopravního prostředku, lustrace na pátrání (ta kontrola auta se dá natáhnout ale fest brutálně), zákaz vstupu atd atd, což se všecko dá vhodně zkombinovat tak, aby se náckové na místo nedostali a cikáni nebyli zase vítězové celé situace.

Civilista jako Karl pak uvažuje přesně tak, jak píše výše. Hovno přehled, nulové životní zkušenosti, nic nezná, neumí, ale blbce hned najde. A hádejte, kde je najde?

Souhlasím (+ 3)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio