Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

MARS TV-142, vesta Premier

Prodám taktickou vestu MARS TV-142 (běžné opotřebení, nošena cca. 3 roky) a zároveň balistickou vestu pro skryté nošení PREMIER od firmy Hodonský (váha cca. 1,6 kg, vel. L, nošena cca. 5 let). Skvěle se obě vesty nosí jako "komplet", odzkoušeno v praxi na OHS. Na ceně se nějak dohodneme, fotky není problém zaslat prostřednictvím emailu.
BINKYS :: Datum založení: 06. 07. 2013 :: celkem 3 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BIGM21-SEZNAM-CZ 15:22:55 25. 09. 2013
default.png
Dobrý den,
měl bych zájem o taktickou vestu jestli teda ještě není prodaná. Předem díky a přidejte foto + cenu. Děkuji
mail: aaljosa@seznam.cz

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BOXXER 11:53:38 11. 09. 2013
default.png
Dobrý den.
měl bych zájem o taktickou vestu jestli teda ještě není prodaná. Podkošilovku mám stejný typ, proto bych o tuto zájem něměl. V případě že by byla ještě taktika volná mohl bych dostat nějaké fotky a info o ceně na mail david.kundera@seznam.cz??? Děkuji

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HANS-H 12:14:03 05. 09. 2013
default.png
Cena?? A slo by foto email jan.hudak@centrum.cz

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio