Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Kde berou nové lidi?

Dobrý den, bydlím v severních Čechách v menším městě, jenže zde žádat nechci a to ne jen kuli kamarádům co mě již teď nabádají k tomu, že jestli se k policii dostanu budu je krýt ale také bych ráda vylétla z hnízda. Obávám se, že má žádost bude zamítnuta z důvodu trvalého bydliště v jiném kraji. Našla jsem na stránkách policie města kde berou ovšem ani v jednom nikoho neznáma a města jsem si hledala kde přesně leží. Chtěla jsem se proto zeptat zda někdo víte kde v nejbližší době vyhlašují nábory? V Brně bude prý nábor v září nebo listopadu ovšem Brno je docela daleko. Předem děkuji a informace.
ANGELIKA :: Datum založení: 09. 07. 2013 :: celkem 2 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JANM 14:13:30 22. 01. 2014
default.png
Ahoj já jdu zpět k PČR. Mám 5 let odslouženo a povětšinou co to sleduji, tak Praha západ a východ společně s Jihem - To jsou Středočeši. Zde byla velká úmrtnost na psychotestech. Praha nabírá a sejto je velké spíše na fyzickejch. Co se týče Prahy tak tam to v několika věcích je lepší - více lidí ve službě více prostředků, takže pro začátečníka je to pomalej rozjezd. Na Středočeších tam v podstatě to funguje jinak a to, že nasedneš do rozjetého vlaku a ubezpečuju tě, že pokud jsi průměrná ve všech směrech, tak nebudeš mít problémy a po 5 letech praxe budeš na vyšší úrovni než v Praze a to jako FAKT. Pak záleží na specializaci atd a to je na tobě. Osobně zastávám názor, že uniforma oproti krimi je možná lepší v několika ohledech, ale někteří kolegové jsou jiného názoru. PS když všichni budou na krimi , kdo bude dělat uniformu? :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANGELIKA 08:17:10 16. 07. 2013
Angelika.jpg
Už vše vim :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio