Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Přijímací řízení k CS

Ahoj všichni :) měl bych pár otázek ohledně vstupu k CS. O CS se hrozně špatně hledají informace bylo by možné, že by zde nějaká hodná zkušená duše sepsala co a jak chodí? Co je jak potřeba vědět udělat zjistit nějaká doporučení pro nás, které by tahle práce zajímala? Jak probíhají fyzické testy? Jak vypadá pohovor s personálním? Jak vypadají zdravotní prohlídky? (z webových stránek CS mě zaujala věta součástí lékařské prohlídky může být test na přítomnost drog? to jsou náhodné nepovinné testy nebo se jenom někdo špatně vyjádřil ? jen tak pro info trošku mě to zaráží že u všech ostatních se dělají) Jaké odd by bylo vhodné pro začátek jaké jsou naopak k umření nudné? Např Mobilní dohled,referent danoveho dozoru apod? Mockrát děkuju za odpovědi a ucelené informace k tématu Ať se vám daří :)
SPECTER :: Datum založení: 09. 07. 2013 :: celkem 273 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SOLITAIREE 22:59:04 16. 07. 2013
default.png
DOGING [2013-07-16 20:24:10]: na jaké místo se hlásíš?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DOGING 20:24:10 16. 07. 2013
default.png
SOLITAIREE [2013-07-14 12:01:21]: tak jsem tam dneska byl a jako dalo se to. Ten IQ test byl v pohodě, pak jsem si šel s nima popovídat. Jako ale docela mě překvapili, jsem myslel, že se budou nějak vyptávat na věci z CS,ale byly to klasické personální kecy (silné,slabé stránky tvé osobnosti, atd. atd.). Tak uvidíme,co příjde

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SOLITAIREE 12:01:21 14. 07. 2013
default.png
Pohovor probíhá tak, že nejprve všichni uchazeči sedí v jedné místnosti a vyplňují jakýsi IQ test a píší diktát (opravdu diktát :)), poté po jednom přistupují k pohovoru, kde se tě ptají na pracovní zkušnosti, jestli jsi nějakým způsobem závadný (extrémista, rasista, alkoholik, smažka), jestli umíš řídit a jestli umíš jazyk (což BOHUŽEL, protože se ke sborům cpou lemolové, nikdo neověřuje).

Pokud jsou spokojený, dostaneš pozvánku na fyzické testy (jsou na webu...jsou směšně snadné), Zdravotní prohlídku (kolečko ve vojenský) a psychotesty (nejlepší rada je nelhat, pozná se to a neuděláš je), součástí tý zdravotní je i odběr krve, jestli sjou drogy u každého, nebo namátkou ti nepovím, nesmažím...

Pak nastupuješ na úřad a čekáš na základní celní kurz co trvá cca 4 měsíce. Součástí jsou opět fyzické, a 10 zkoušek z předmětů.

Jinak většinou mobilní dohled ví prd o celničině, ale není to nudný smrdění v kanclu. A ty kancelářské věci jsou zase na jednu stranu zajímavé, ale neskutečně nudné a stereotypní, zvlášť pokud jsi aktivnější člověk a potřebuješ trochu pohybu.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio