Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

stitna zlaza?:(

Zdravicko, tak jsem se konecne dockal volnych mist u pcr.. z fyz ani psych takovy strach nemam spise mi jdeo zdravotni :// jak jiz napovida nazrv, lecim se 7roku na snizenou funkci stitne zlazy..(je snizena o minimum, taky jim ty nejslabsi prasky ktere na stit. Zlazu jsou.. jim jeden mini prasek rano .. jinak od me endokrinologosky mam napaane ze nemam vubec zadne omezeni pracovat v bezpecnostvich sborech.. a protovse chci zeptat, jak se na to divaji pri zdravotni prohlidce :( mam jin to rict, nebo zatajit?(nezjisti to, kdyz si den predtim vemu prasek) ale zase se bojim ze to asem praskne a vyhodi me..:// tak jak to je? Byt u pcr je mym snem a nechci ho kvuli jednomu prasku rano ztratit..
LUKLEY :: Datum založení: 13. 07. 2013 :: celkem 4 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu LUKLEY 16:20:20 24. 08. 2013
default.png
oliva a co doktorka (obvodní) ? já jí musím nějak přesvědčit ať to nepíše do karty. :/

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OLIVA 23:36:54 12. 08. 2013
default.png
Taky beru už několik let každé ráno Letrox a na preventivce u policejního doktora to zatím nikdy nebyl problém. Nic jim neříkej a prášek si vem, ať máš výsledky v normě. Stejně jako já víš, že tohle není nemoc, která by tě v něčem omezovala a léky na ni nějak negativně ovlivňovaly tvůj úsudek. Jedinou nevýhodou je, že už nemůžu chodit dávat krev a plazmu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 22:18:10 10. 08. 2013
default.png
Neříkej jim nic co sami nevyčtou z karty

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAVIDYK 21:14:27 09. 08. 2013
default.png
Hodně zajimavý komentář, taky by mě to zajímalo...

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio