Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

úspěšnost PT u MP Praha a příprava na ní

Zdravím, již delší dobu se zajímám o práci u policie. Zároveň mě baví i obor, který jsem vystudoval. Kvůli nízké pracovní příležitosti (velmi vysoká poptávka po práci) v mém regionu a s problémy si najít práci na HPP na dobu neurčitou, jsem se rozhodl pro práci u MP hl. m. Prahy. Protože nechci pracovat jen jako brigádník a spoléhat se na to, že mě šéf za měsíc možná zaměstná i když mi to stále jen slibuje. Jednoho dne jsem se bavil s kamarádem, který je nyní čekatelem. Sdělil mi, že kdyby mu to při výběrovém řízení nevyšlo (přijímali jen 2 asi ze 20), tak by to zkusil v Praze. Tímto mi dal doporučení, abych to zkusil, protože "brigádničení" nemá žádnou budoucnost. A já musím uznat, že má pravdu. Přibližně 14 dní zpátky jsem poslal do Prahy žádost a přišly mi i termíny na FT a PT, které bych měl absolvovat na začátku září. Proto bych se chtěl zeptat zkušenějších osob. Jaké s tím máte zkušenosti? Například v jakém oblečení bych měl či neměl přijít? Na co bych se měl připravit a s čím bych měl počítat? I když PT přípravou moc neovlivním. Dále, jaká je přibližná úspěšnost či neúspěšnost u FT a PT? Mám střední vzdělání s maturitou, vždy jsem patřil mezi ty prospěchově lepší žáky. Fyzické testy jsem si zkusil a myslím, že bych u nich i teď prošel a nemusel se na ně připravovat. Budu rád, když se se mnou podělíte o své názory a zkušenosti, děkuji.
STAILEY :: Datum založení: 13. 07. 2013 :: celkem 4 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu STAILEY 18:13:40 30. 08. 2013
default.png
Jsem mladý a celkově krom nějakých brigád, když jsem chodil do školy a krátkodobé práce, protože jsem nedávno dokončil vzdělání. V Praze jsem pracoval ale jen přes firmu ve které jsem byl. Policistu bych chtěl dělat a né jen proto, abych se postaral o sebe ale kvůli tomu, že o to dlouhodobě usiluji a nezáleží mi jen na mé osobě. Navíc, je teď normální pracovat mimo své bydliště. Tak jako já, protože bydlím daleko a už ten krok měnit region svého zázemí o něčem svědčí. Jen by mě i mimo psycho zajímalo, jak to tam běží. :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GHOST-COP 21:31:47 29. 08. 2013
default.png
Když ti to nevyjde v Praze, můžeš aspoň jinam k MP. Není to jako u bezpečnostních sborů (ve smyslu zákona o bezp. sborech), kdy máš stopku pak na sbor komplet.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STAILEY 20:48:53 28. 08. 2013
default.png
BARUSH [2013-08-21 18:06:16]:

Ee, je to trochu jiný termín. Už ta úspěšnost mě odrazuje. Je třeba to profiltrovat, ale tohle je až kruté. Když se dozvídám, že "psychotest" má úspěšnosti i 10%. Hold Praha je přísná!!! Kdo kecal, že je to jinak, tak se opravdu mýlil nebo jen tak kecal. Vše jsem "pořešil" s paní personální. :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BARUSH 18:06:16 21. 08. 2013
default.png
Ahoj, máš ten termín 10. a 11.9?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio