Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Krádež, slavnostního saka s nejvyššími vyznamenáními hrdinovi druhé světové války Vasilu Korolovi.

Patrně jste již včera zaznamenali z médií nestydatou krádež, pravděpodobně na objednávku, slavnostního saka s nejvyššími vyznamenáními hrdinovi druhé světové války Vasilu Korolovi. Budeme velice rádi, pokud se v případě poznatků k identifikaci pachatelů obrátíte na policii. Výrobní hodnota medailí je sice asi 50 tisíc korun, ale odcizený komplet má vysokou sbírkovou cenu, což patrně motivovalo zloděje (jejich popis viz článek). Především ale mnohem větší a možná nevyčíslitelnou cenu mají vyznamenání pro jedenadevadesátiletého pana Korola. Ministerstvo obrany pochopitelně ve spolupráci s Československou obcí legionářskou hodlá situaci co nejrychleji a nejdůstojněji řešit. U Řádu Bílého lva by chtělo MO pro V. Korola na Pražském hradě požádat o zhotovení repliky. Další medaile by po dohodě s ČSoL měl dostat V. Korol z jejich fondu a další dvě vyznamenání jsou resortní a MO předá panu Korolovi dvě nové náhradou za odcizené. Přesto by lidská pokleslost zlodějů neměla zůstat bez potrestání, proto také okamžitě ohlaste policii, pokud byste zaznamenali, že někdo nabízí k prodeji následující položky: 1. Řád Bílého lva IV. stupně 2. Řád Rudé hvězdy 3. Čs. válečný kříž 1939 4. Čs. medaile Za chrabrost 5. Řád Velké vlastenecké války II. stupně 6. Pamětní medaile ruská, polská a ukrajinská k ukončení II. světové války 7. Kříž obrany státu 8. Čestný pamětní odznak k 60. výročí ukončení II. světové války Děkujeme za spolupráci.
ANDRAS :: Datum založení: 30. 07. 2013 :: celkem 3 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 16:05:05 31. 07. 2013
default.png
V tomto případu by mělo být jednání drbanů z hlediska osoby poškozeného bráno jako přitěžující okolnost, nemám pravdu? Jenže jak bude vyčíslována hodnota ukradené věci? Jako obstarožní sako s cinkrlátky ve šrotové váze?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ONDRA-S 09:08:15 31. 07. 2013
Ondra S..jpg
Pachatele i objednavatele zastřelit na místě!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 23:13:44 30. 07. 2013
Andras.jpg
Patrně jste již včera zaznamenali z médií nestydatou krádež, pravděpodobně na objednávku, slavnostního saka s nejvyššími vyznamenáními hrdinovi druhé světové války Vasilu Korolovi. Budeme velice rádi, pokud se v případě poznatků k identifikaci pachatelů obrátíte na policii.
Výrobní hodnota medailí je sice asi 50 tisíc korun, ale odcizený komplet má vysokou sbírkovou cenu, což patrně motivovalo zloděje (jejich popis viz článek). Především ale mnohem větší a možná nevyčíslitelnou cenu mají vyznamenání pro jedenadevadesátiletého pana Korola.
Ministerstvo obrany pochopitelně ve spolupráci s Československou obcí legionářskou hodlá situaci co nejrychleji a nejdůstojněji řešit. U Řádu Bílého lva by chtělo MO pro V. Korola na Pražském hradě požádat o zhotovení repliky. Další medaile by po dohodě s ČSoL měl dostat V. Korol z jejich fondu a další dvě vyznamenání jsou resortní a MO předá panu Korolovi dvě nové náhradou za odcizené.
Přesto by lidská pokleslost zlodějů neměla zůstat bez potrestání, proto také okamžitě ohlaste policii, pokud byste zaznamenali, že někdo nabízí k prodeji následující položky:

1. Řád Bílého lva IV. stupně

2. Řád Rudé hvězdy

3. Čs. válečný kříž 1939

4. Čs. medaile Za chrabrost

5. Řád Velké vlastenecké války II. stupně

6. Pamětní medaile ruská, polská a ukrajinská k ukončení II. světové války

7. Kříž obrany státu

8. Čestný pamětní odznak k 60. výročí ukončení II. světové války

Děkujeme za spolupráci.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio