Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

zvládnuté psychotesty u PČR

Ahojda, tak hlásím úspěšně složené psychotesty, připravit se na všechno určitě moc nedá, výkonová složka je hodně časově omezená, pokud jste slabší v počtech jako já, doporučuji protrénovat slovní a logické matematické úlohy, bylo jich tam 20. Ale jinak myslím, že se není čeho bát..na závěr navíc dostanete váš komplexní osobnostní profil s hodnocením psychologa, některé věci byly hodně zajímavé..:) Držím pěsti všem, co to ještě máte před sebou!
ANGELA :: Datum založení: 13. 09. 2013 :: celkem 23 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 09:59:25 22. 09. 2013
default.png
SANTIAGO-SAN [2013-09-21 22:45:57]: Říkat tomu shnilost je hodně slabomyslné? :))

Přečti si svůj příspěvek. Jsi dyslektik a na šesti A4 jsi měl dvě čárky? Já nejsem dyslektik a uteklo by mi toho víc. Máš vadu a přesto ji překonáš? Protože nejsi shnilý. Dysleksie je výmluva pro shnilost = slova paní učitelky, která se na toto specializovala celý život. Mně se třeba nechce dělat. Myslíš, že si má najít nějakou výmluvu na nějakou moderní nemoc? :))

Takhle jsem to myslel, soráč, blbě jsem to napsal.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 22:45:57 21. 09. 2013
default.png
HAMMER [2013-09-21 16:26:12]: Trošku Prrr. s tou dysleksii. Taky jsem dysgrafik a dyslektik. Na maturitní slohovce jež měla 6 stran hustě popsaného textu jsem neměl jedinou gram. chybu. Přiznám se, utekli mi tam dvě , . Písmo po mě je všude čitelné a náčrtky nebo plánky zvládám levou zadní, jen ze mě nikdy nebude Da Vinci. Že má někdo tuto poruchu znamená jen to že to má v životě o něco těžší. Říkat tomu shnilost je hodně slabomyslné...

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANGELIKA 20:26:40 21. 09. 2013
Angelika.jpg
HAMMER [2013-09-21 16:26:12]: Máš nějaký mindrák? Matematika je jedna část z devíti částí, takže vzhledem k tomu, že jsem nestihla jen téměř polovinu jedné části je dosti možné, že jsem v ostatních částech mohla nabrat více bodů:) Ale mi jasné protože jsem se pozastavila u matiky z důvodu, že na ní tu dělali všichni strašáka a tak jí nestihla tak kuli mě zabijí parťáka ... vidíš si do pusy ? :-D :-D :-D :-D celkem z tebe mám dobrý den :-*

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:26:12 21. 09. 2013
default.png
ANGELIKA [2013-09-21 10:04:39]: Pozor, v těch testech je otázek na agresivitu plno, asi moc nechápeš psaný text.
K Romům, kterým se za nás říkala OTO - osoba trvale opálená - abysme nebyli rasisté, dostali jsme denní školení co a jak no a po něm jsme byli už rasisté všichni. První téma: místo pohádek, jak ojebat gadžu. Cikáňata od rodičů neslyší pohádky jak dobro vítězí nad zlem, co je správně atd atd, že lhát se nemá, ale jen a jen příběhy: "ako ojebať gadžu". Nedělám si legraci. Cikáňata nedostávají od rodičů návyky aby se umývaly, nikdo je neučí myslet na zítřek, neučí je myslet vůbec. a to pozor, všude na světě, protože všude jsou s nima stejné problémy. Otřes.

Jestli je tvůj výsledke s tím, když jsi nestihla skoro polovičku matiky (já nedal dva příklady) nadprůměrný, pak je nutno se ptát, jaký tvor je teda průměr.

Za nás se dysleksii říkalo prostě shnilost a hlavně se takoví nemohli k četnictvu dostat, protože jim nemohlo nic projít ven co se týče spisové.

Jak to čtu, opakuju znovu: vtipy na policajty neexistují, všecko je pravda a to zdaleka ještě ne celá.

Být tebou jak to čtu, začnu se už teď bát. Aby jsi to stihla, než tě ve službě někdo kuchne, což bude ten lepší případ. Ten horší bude, až kvůli tobě kuchnou toho, komu máš krýt záda. Mně už to přijde tak směšné, že se mi vkrádá pro představu film Demolition man. Vy budete ti policajti, kteří berou vrahovi kredity!!!!! :)))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANGELIKA 10:04:39 21. 09. 2013
Angelika.jpg
Já je dělala včera a co se týče agresivity tak téměř nic neobsahovali krom otázky na romy ale to je jasný co se tam má napsat každému! Jinak u matematiky jsem se hodně pozastavovala a téměř polovinu nestihla a i tak je můj výsledek testů nadprůměrný:) A to jsem trojnásobný dysdebil :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu HAMMER 20:27:27 20. 09. 2013
default.png
Já dělal psychotesty v roce 1987, ze dvanácti jsem prošel sám. Paní doktor říkala, že projde každý dvacátý. Kam šla odborná i jakákoliv jiná úroveň četnictva, lze snadno odhadnout.

Sranda byla, že po devatenácti letech služby jsme v ŠuPu dělali vstupní psychotesty pro dnešní děcka a nikdo jsme neprošli, že jsme moc agresivní, hlavně jsme ztráceli body tam, kde jsme přiznali, že si dovolujeme bez potíží oslovit cizí lidi jako první!!!! :)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:24:52 20. 09. 2013
default.png
LETHER23 [2013-09-20 13:17:30]: Já to odpovím přesně tak, jak odpověděly psycholožky nám, když jsme jim říkali, že nám posílají naprosté blbce, kteří ohrožují jak sebe, tak nás.

Protože všude dostávají psycholožky jiné pokyny kolik jinak neschopných ničemů musí projít a mění se to i na jednotlivých pracovištích časem. U nás jsme prvního opravdového blba zaznamenali v roce 1996, ale to ho ještě zpracovávalo jedenáct starých kusů a do tří let zpracovalo. Jenže pak se to začalo množit a poměr zkušených a blbů se zhoršoval až to došlo tak daleko, že jsi říkal mladému půl roku sloužícímu zobanovi co a jak a on k tomu měl pindy že to tak není...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LETHER23 13:17:30 20. 09. 2013
default.png
Já osobně bych měl spíše strach z osobnostní části psychotestu než z té výkonové. U nás na psycho bylo celkem 6 uchazečů, zpracovali jsme výkonovou část, tu nám psycholožky ihned vyhodnotily, prošli jsme všichni. V konečném důsledku jsme ale psychotesty udělali jen dva.

Co nechápu je, proč testy nevyhodnocují všude stejně a to stylem, že tedy zhodnotí výkonovou část a pak uchazeče, co neprojdou, pošlou domů. Proč je nechají dělat i osobnostní část? Hold jiný kraj, jiný mrav :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MEGALODON 10:47:52 20. 09. 2013
default.png
Ahoj hele já sem na matiku jantar a taky sem to zvládl :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANGELIKA 11:27:58 19. 09. 2013
Angelika.jpg
ANGELA [2013-09-19 01:06:17]: Tak já letos maturovala z matematiky a o chlup mi utekla jednička tak bych matiku měla zvládat ovšem v matice se dá nasekat spousta chyb i když si člověk myslí, že jí rozumí :-D uvidíme jak to zítra dopadne :) děkuji

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio