Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

zvládnuté psychotesty u PČR

Ahojda, tak hlásím úspěšně složené psychotesty, připravit se na všechno určitě moc nedá, výkonová složka je hodně časově omezená, pokud jste slabší v počtech jako já, doporučuji protrénovat slovní a logické matematické úlohy, bylo jich tam 20. Ale jinak myslím, že se není čeho bát..na závěr navíc dostanete váš komplexní osobnostní profil s hodnocením psychologa, některé věci byly hodně zajímavé..:) Držím pěsti všem, co to ještě máte před sebou!
ANGELA :: Datum založení: 13. 09. 2013 :: celkem 23 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ANGELA 01:06:17 19. 09. 2013
angela.jpg
ANGELIKA [2013-09-18 06:52:21]: Ahojky, no já měla problém se všema, na matiku jsem prostě vždycky byla uplně blbá..chyběla mi tam kalkulačka, se přiznám:))byly tam ale v podstatě docela logický úlohy typu :Dva lidé mají dokončit práci za 18dní.Po 15ti dnech jeden onemocní a druhý dokončil práci za 7,5 dne.Za jakou dobu by vykonal práci každý sám??? Což je nějaká rovnice o dvou neznámých, ale člověka tam samozřejmě tlačí čas, tak zmatkuje, bodíky jsem nahrabala až u těch češtinářských logických úloh-nadřazená slova, atd. Ale myslim, že pokud to někdo nezvládne, neznamená to nutně, že neprojde. Každopádně držim palce! :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X502 13:41:54 18. 09. 2013
default.png
No jsou to klasický příklady, nic hroznýho, těch prvních 16 se dá v pohodě zvládnout bez předchozí edukace, ty 4 poslední jsou ovšem sranda :), na ty jsem si moc netroufnul a on ani nebyl čas.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANGELIKA 06:52:21 18. 09. 2013
Angelika.jpg
Ahoj, takže funkce,rovnice, pravděpodobnost, algebraické výrazy atd tam není? Z toho co tu ostatní píší jak nezvládli psychotesty kuli matice se připravuji jak na druhou maturitu:-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio