Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

nástup do jiné práce v době výpovědní lhůty ?

Zdravím Vás, tímto bych se Vás chtěl optat. Kolega si to podal od firmy s tím, že si žádal o dohodu , se kterou mu samozřejmě nebylo vyhověno, poněvadž je mladý, a pro policii je asi důležitější mu znepříjemnit budoucí hledání práce než mu pomoci! Tak si prostě našel práce sám a v době kdy mu běží 2 měsíční výpovědní doba prostě nepřišel do práce a už jezdí někam na školení do jiné práce. Zde je proti němu vedeno kázeňské řízení, kdy se tu polemizuje o možném trestném činu, což mi přijde až nesmyslné a zbytečně vyhrocené v nynější situaci na rozpadajícím se obvodním oddělení. Nechápu co ale tenhle stát čeká? Pracoval u policie asi 4 roky s tím, že mu jen a jen brali peníze, nakonec skončil na nějakých 16 tisících co mi bylo řečeno, kdy si našel lepší práci za lepší prachy a hlavně bez zbytečné buzerace a arogantního, podrazáckého jednání vedoucích funkcí. Prostě mu nevyhověli tak se sebral a nepřišel do práce, jak oni s námi tak my s nimi, bych řekl :) Jde o to, potrestají ho zřejmě že nepřišel do práce? a nebo za to, že pracuje jinde? A čím mu můžou hrozit? TČ to mi přijde jen jako nadnesené slovo. Děkuji Vám za případné názory a odpovědi.
NEJMENOVANY007 :: Datum založení: 22. 09. 2013 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio