Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Příjímací řízení 2013

Zdravim Vás budoucí kolegové, chci se s Vámi podělit o mé zkušenosti s příjímacím řízením pro Prahu. Přihlášku jsem si podával už asi před TŘEMI měsíci. Za asi 3 týdny od podání přihlášky jsem se měl dostavit na psychotesty. Mezi psychotesty a fyz. testy uplynul další cca měsíc. Zdravotní byly před týdnem a musím říct, že celý tento proces je až zbytečně dlouhý. Nechápu jak to takhle může fungovat. Když něco chcete po personálním oddělení tak vás odseknou s tím, že mají momentálně "hromadu práce" a že se vám ozvou sami. Proto se obracím na Vás. Co mě čeká teď po všech testech a hlavně za jak dlouho? Slyšel jsem něco o nějakém pohovoru? Je to pravda? (počítám, že od zdravotních testů po "kurz zbraně" uplyne minimálně další měsíc.) Líbí se mi systém, který letos funguje při výběrovém řízení pro Středočeský kraj. Kamarád, který si podával přihlášku ve stejný den jako já, měl hned za týden psychotesty, které dělily od toho jeich "příjímacího kempu" 3dny! Takže během týdne měl všechny 3 zkoušky za sebou. Týden x 3 měsíce to je slušný rozdíl. Jaký je na to Váš názor? Děkuju za všechny zprávy.
COLE :: Datum založení: 26. 09. 2013 :: celkem 22 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu COLE 12:02:01 30. 09. 2013
default.png
Díky moc :) No doufám, že nastoupím ještě letos teda. Rok by se mi čekat nechtělo. :D Budu je otravovat ale zatím můžu tak maximálně jen doufat. Bylo mi řečeno, že mají nějaké zasedání "štábu", který rozhodne zda tě přijmou popřípadě kam. Tak jsem zvědav kdy to bude :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HRDLIC 16:43:14 27. 09. 2013
default.png
Zdravim!

Moje zkusenosti jsou obdobne. Prihlasku jsem si podaval na zacatku cervna minuleho roku a testy jsem mel hotove na konci zari (!!!). Muj soukromy odhah, z toho co mi na personalnim rekli je ten, ze do Prahy se hlasi mnoho mimoprazskych a aby ti nemuseli dojizdet vickrat, tak jim to narvou prednostne do jednoho tydne a pak logicky uz nezbyvaji terminy pro Prazske uchazece a nejspis i proto, jsem mel testy vzdy po mesici..
S personalnim nelze jednat jinak nez osobne. Mail nema vubec smysl, po telefonu ti nakecaji buhvi co a ze se ti ozvou, ale tomu never. Bombarduj je sam telefonatama nebo pokud mas moznost, tak idelane prijd osobne. Kdyz jsem to tak udelal, tak se "najednou" mnoho veci okamzite vyjasnilo a vyresilo.
Testy jsem mel hotove v zari 2012 a nastoupil jsem az v srpnu 2013, takze ono to, ze je mas hotove jeste nic moc neznamena, ackoli vzhledem k velkymu naboru co se ted chysta (oproti minulemu roku) tak dlouho cekat nebudes :) Ale i proto doporucuju je porad otravovat!

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio