Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Přijmací řízeni (další věci, které mě zajímají...)

Zdravím všechny. Vím, že je to zde časté téma ale mám několik otázek, které mě zajímají. Volala mi personální, že se mám dostavit na přijimací řízení. Takže první otázka je, jak se mám na toto připravit a co mě čeká? Jako další otázka je, jak dlouho může trvat to, než se dostanu k psychologickému vyšetření a fyzickým testům? A poslední věc, která mě zajímá, je ta, že jsem před pár týdny prodělal mononukleozu (infekční onemocnění), které bohužel za následek má to, že nemůžu 3 měsíce vykonávat žádnou větší fyzickou námahu (ovšem mohu být i do měsíce zdravý). Ptáte se, proč to tady píšu? Jde o to, že mám obavu, že když se o tom zmíním u toho přijimacího řízení s personální, že mě hned odepíše a nedají mi jiný možný termín. Děkuji za vaše informace a pomoc.
MARTAJZEK :: Datum založení: 01. 10. 2013 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio