Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

info o fyz.testech

Dobry den, pred nedavnem jsem se prihlasila k policii, statni. Cekaji me psycho testy a pokud vse bude o.k. tak i fyzicke. A k nim bych mela nekolik dotazu. Je moznost pokud bych poprve neuspela testy opakovat? U kliku: jsou to jen panske kliky nebo i damske? Dekuji Vam za vase odpovedi, pokud tedy nejake budou: -)
JANA29 :: Datum založení: 10. 10. 2013 :: celkem 18 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CHIP 19:37:05 12. 10. 2013
Chip.jpg
HAMMER [2013-10-11 06:10:28]: nemuzu si pomoct, kdyz se me nekdo na neco zepta, odpovim mu dle nejlepšího vedomi a neresim zda je bily, cerny, sikovny nebo lempl. Ac jsem samozřejmě radsi kdyz nastupuji bojovnici nez lini syslove. Pokud jde o sluzbu, na ulici , delal jsem na Pmj a vzhledem k tomu, ze tricet let cvicim bojove sporty a deset let delam praktickou strelbu, nemel jsem problem slouzit s kymkoliv.:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 18:33:37 12. 10. 2013
Chip.jpg
HAMMER [2013-10-11 06:10:28]: nemuzu si pomoct, kdyz se me nekdo na neco zepta, odpovim mu dle sveho nejlepsiho vedomi a neresim jaky je, zda cerny, bily, sikPMJ a vzhledem k tomu, ze tricete sporty a deset let delam praktickou su nemel jsem problem slouzit s kymkoliv :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RIEGORN 21:43:15 11. 10. 2013
default.png
Jestli se testy udělají skutečně zase složité bude jedině dobře. Já u policie nejsem. Akorát jsem nastoupil do 2. ročníku na vysoké a chci tam jít až si udělám bakaláře, pokud mě to nepřejde. Jenom by to chtělo, aby se ty testy udělali třeba během příštího roku i zpětně a museli je vykonat i aktuální příslušníci policie ať ti bezrucí, beznohý a na ulici neschopní policisté odejdou.

Problém bude, ale asi, že pokud policie nenabídne lepší zázemí a platy tak už se tam nedostane vůbec nikdo, protože ti co na to budou mít mají lepší podmínky skoro kdekoliv.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 20:07:35 11. 10. 2013
default.png
:D :D :D hammere, hammere...:D :D :D že ty si tak vždycky lehce rýpneš a všichni na tebe tak startují, jak jen to děláš... :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JANA29 17:51:48 11. 10. 2013
default.png
HAMMER: koukam ze rad slovickarite. To neni vada, ale to ostatni..... A moje otazka neni zadna kratka pamet. Ale stat se muze cokoli a ja chci jen vedet co muzu ocekavat. Co na zaver? Snad jen ze moudrejsi ustoupi. Tedy z teto opravdu,, hodnotne" debaty s vami s radosti ustupuji.:)))))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:59:57 11. 10. 2013
default.png
JANA29 [2013-10-11 12:03:30]: Prošel jsem jako jediný ze dvanácti v testovacím dnu, jinak procházel v průměru jeden z asi dvaceti a psycholožky neměly nařízeno jako dnes někoho pouštět.

"Je moznost pokud bych poprve neuspela testy opakovat? U kliku: jsou to jen panske kliky nebo i damske?"

"Nikde jsem nepsala ze fyz.testy nezvladnu nebo neco podobneho"

Trpíš bájnou lhavostí, krátkou pamětí nebo máš pocit, že policajti jsou idioti a musí tě tudíž přijmout taky? :))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JANA29 12:03:30 11. 10. 2013
default.png
Dekuji za odpovedi tem, kteri mi je dali a ostatnim: jen jsem se zeptala na dve veci. Nikde jsem nepsala ze fyz.testy nezvladnu nebo neco podobneho. A pro Hammer: ze me cekaji psycho testy neni problem. Problem je spise v tom jestli nekdi jako Vy temi testy prosel a dostal se k policii.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:10:28 11. 10. 2013
default.png
CHIP [2013-10-10 19:24:41]: Já se aspoň netvářím, že mi nejsou k smíchu lidi, co do něčeho jako služba u četnictva jdou, neumějí si nic zjistit na veřejně přístupném netu a už vůbec nemají ánung o čem je sport.
Navíc nikomu bych nedával rady typu: měsíc před fyzickými třikrát týdně cvič, aby jsi prošel přes dva kotrmelce.

Teď beze srandy: ten, co se mnou slouží, je pro mě svatý. Musím ho chránit, on chrání mě. Když byť i jen pomůžu nemehlu, co na to nemá, k policii, dostanu to zpátky i s úroky v podobě právě takovéhohle parťáka anebo velice snadno můžu spoluzpůsobit průser někomu jinému včetně toho ojebávatele fyzických. Nejsem katolík, ale mám svědomí a mám pořád myšlení poldy. Pro policii jsou takoví lidé dehonestující (ovšem jen malinko a nevýznamně), pro všechny okolo ale nebezpeční. Právě ty by jsi to mohl a měl vědět. Ty by jsi neměl tyhle kreaturky pouštět, pakliže ti není jedno, že s nima nemusíš sloužit. Věř tomu, že spoustě četníkům v terénu takovou politikou děláš hodně těžkou hlavu. Za ty prachy takový pakec a ještě takového parťáka, to je co služba to nervy tři hodiny před ní.

Fyzicky zdatný jedinec je zdatný i psychicky, ve zdravém těle zdravý duch. Zdechlina je zdechlina i myšlením. Nevidím jediný důvod, proč takovým napomáhat do uniformy. Ty ano?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 23:15:16 10. 10. 2013
default.png
Četl jsem, že vyběrovým řízením už teď projde jen 1 z 8 . Tak to si nedovedu představit, jak chce policie získat 1 004 nových policistů. Ale samozřejmě zpřísnění testů je jen a jen dobře.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 19:24:41 10. 10. 2013
Chip.jpg
No, po delším výlevu snad nějaké racionální informace. Fyzické testy je skutečně možno opakovat a to i vícekrát. Občas u nás neúspěšní žadatelé opakují testy hned příští týden. Pokud člověk například uklouzne při člunkovém běhu a má čas 12.8 vteřiny, místo 12.6. je to docela v pořádku, ale pokud někdo spadne na čumák při desátém kliku a kilometrový běh mu trvá deset minut, tak se jedná o zbytečné otravování a zahlcování instruktorů služební přípravy, které se takovému "votravovi" určitě vrátí při pečlivější kontrole prováděných cviků.:-)
Fyzické testy skutečně nejsou nijak složité a při mírně svědomité přípravě na testy, prováděné alespoň 3 x týdně po dobu jednoho či dvou měsíců je zvládne i ten nejméně sportovní moula. Proto vás všechny prosím, choďte k nám na testy až když jste připraveni! Ušetříte práci nám i sobě! P.S. Pokud jde o kliky, jedná se o pánské neošizené.
P.P.S: No a na závěr ještě jedna jobovka pro žadatele, jejichž koníčkem zrovna není sport. Je vysoce pravděpodobné, že od příštího roku vstoupí v platnost nové a náročnější fyzické testy. Má se vrátit Cooperův test (12 minut běhu) a sestava s tyčí. Navíc se zvyšují požadované limity ve všech disciplínách na minimálně 40 bodů. Prezidium v tom nemá ještě jasno, ale pravděpodobnost nových testů je vysoká...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio