Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jak na to ?

Dobrý den, Chtěla bych poprosit o radu. Jsem studenka 4.ročníku střední zdravotnické školy. Ale už od mala jsem chtěla jít k policii, ale nějak mi to nevyšlo. Rozhodla jsem se , že po maturitě bych chtěla zkusit jít k policii a jít buď na školu , nebo si při práci dělat dálkově škole. Poraďte mi prosím co a jak mám podniknout? Nějaký kurz abych se připravovala? Já fakt nevím.
KAMIK00 :: Datum založení: 01. 11. 2013 :: celkem 1 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu RIEGORN 23:54:17 01. 11. 2013
default.png
Vzhledem k tomu, že máš zhruba půl roku než budeš mít maturitu, tak první věc, kterou musíš o sobě zjistit je to, jestli zvládneš fyzické testy. Nevím jak jsi sportovně založená, ale to je první věc, kterou budeš potřebovat. Chip psal, že by se měli vrátit na aspoň na trochu těžší verzi. Pokud nezvládneš ty aktuální tak máš dost času na sobě zapracovat.

Co se týká vysoké školy. Já bych ti spíše doporučil udělat si, alespoň Bc., kdekoliv prezenčně. Potom jít k policii a magistra potom dálkově. Samozřejmě můžeš jít studovat na Polac, ale není lehké se tam dostat, takže si určitě dát nějakou záložní školu i když to třeba nebude v tvém aktuálním oboru.

Problém se studiem u policie je to, že je hodně těžké dostat studijní volno a musí se to čerpat z dovolené což není úplně ideální zejména během zkouškového.

Nějakou přípravu kromě fyzických testů moc nemá smysl. Psychotesty se naučit nedají a zdravotní taky ne. Záleží taky to co by jsi chtěla u policie dělat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio