Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Prezidentské schizma: Lessy je zpět! (REDAKCE)

Prezidentské schizma: Lessy je zpět!
Jeden ze dvou - Martin Červíček
Foto: ilustrační

Ministr vnitra dnes vrátil policejního exprezidenta Petra Lessyho do funkce, takže má policie v této chvíli dva policejní prezidenty, protože Martin Červíček ve funkci také zůstává. Lessy setrvává v této chvíli na dovolené, dokud se nerozhodne, kdo z prezidentů stane definitivně v čele policie. O tom ale rozhodne nejspíš až nový ministr vnitra.

Autor: redakce
Publikováno: 03. 12. 2013
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CATANI 18:57:24 03. 12. 2013
default.png
Člověk si za poslední dva roky zvykl na ledacos, snižování stavů policistů, degradace policejní práce, přetěžování policistů, neadekvátní finanční zajištění, pohádky o zlepšení poměrů v roce 2014 a humorné skazky o údajném navyšování platů všem policistům ve výkonu, zároveň taky umné přecházení slibu a sklopení pat k oprávněnému navrácení 10 procent policistům atd.
Ale zvyknout si na to, že v čele policie stojí člověk, která neví co je to čest a slovo chlapa, je hodně smutné.




Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio