Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Fyzické v zimě

Zdravím, mám dotaz na ty, kteří dělali fyz. testy v zimě. Běhá se když je sníh (myslím když je nasněženo dost, ne milimetr :D ), nebo se to odkládá? Popř. jestli by se běhalo v 5 cm sněhu je naivní si myslet že by se zmírnily tabulky co? :D Přece jenom je to trochu nevýhoda Ještě otázka která tu padla víckrát, ale názory jsou různé. Takže jaké kliky? Dělat je aby zabíraly prsa, nebo aby šli hlavně přes triceps. Dělám to u Středočeského kraje, takže na tohle mě zajímá názor lidí co dělali fyzické tam. Dík za jakýkoliv "normální" koment :)
PRESENTO :: Datum založení: 13. 12. 2013 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio