Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Absolvované psychotesty - průběh a výsledek

Tak se také podělím o své zkušenosti s psychotesty k PČR, dokud to mám ještě v živé paměti. Psychotesty pro mě dopadly nezdarem, ačkoli jsem prý vhodný kandidát, ale konečná argumentace paní psycholožky mě rozsekala :-( Ale nejprve - psychotesty byly náročné, komplexnější než k měšťákům, celkově jsem jimi strávila cca 5 hodin... Začlo se klasicky IQ testy, nejdříve rychlý test hodnotící pohotovost (kde se nachází černá tečka), pak klasické logické otázky kolem češtiny, matematiky, obrazců a nakonec paměťový test, myslím že to bylo asi 8 okruhů, odpovědi se škrtaly v určeném archu na odpovědi. Následovaly hromady otázek zaměřeřené na osobnost a povahu, buď formou ano/ne, výběrem z více možností a nebo přímo doplňovat věty. Když už člověk myslel, že je klídeček, tak ještě přes 500 otázek na starém compu uf, formou ano/ne a modlit se, aby se neuklikl, neshodil ten program a nezačal znovu :-D Otázky se někdy na férovku ptaly na věci kolem úchylek apod., to by mě zajímalo, kdo by to opravdu přiznal :-p A nakonec rozhovor s psycholožkou, doptávala se a měla jsem dvakrát řadit barvy podle oblíbenosti... V ruce třímala vyhodnocené grafy z testů a zkoumala si mě u mluvení, že jsem se cítila jak pod drobnohledem... A právě v mém případě začala tak pozitivně, že mám nadprůměrnou inteligenci, další min. průměrné, jsem přemýšlivá, zodpovědná, takže vhodný kandidát i osobnostně atd., ALE pak, že nemám řidičák a ŽE mám psychickou zátěž doma a že nevěří, že bych zvládla i zátěž v práci!! Sakra, to policisté nemají trable i doma?! Ano, bydlím stále v 27 letech doma, pomáhám babičce s nemohoucím dědou, jsem ten hodnej trotl, který každému pomůže a snaží se pomáhat i svým nevychovaným či nezodpovědným mladším sestrám, ale jak to můžou vědět, že nezvládnu obojí, když mi nedají šanci! Já se chci osamostatnit, ale k tomu potřebuji i svou vysněnou práci, kvůli tomu mám i vystudovanou Policejní akademii... Byli dokonce i policisti se nepochopitelně podívat u nás v baráku, ale kdo to má dneska perfektní! Já si práci u policie nemaluju veselými barvami, ale šanci bych ocenila :-( Takže se odvolám, jelikož aby mě někdo věčně odsuzoval kvůli mé rodině a mému bydlení, když já sama vyhovuji a chci v životě něčeho dosáhnout, tak to si líbit nenechám a v nejhorším to zkusím za dva roky znovu nebo jinde podobně a už neceknu o rodině nic navíc. Všem ostatním hodně štěstí a sil u přijímacího řízení, budete to potřebovat! ;-)
ANDYMAGIKA :: Datum založení: 26. 12. 2013 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio