Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

zrušení přijímacího řízení

Ahojte, chtěl bych poprosit o radu. zítra jsem měl jít na tu velkou zdravotní prohlídku do nemocnice. Teď jsem měl telefonát, že to padá a že se mi možná ozvou jestli to tedy "vůbec bude možné". Před 3 týdny +- se snažili tlačit abych mohl co nejdříve a abych vše stihl do 1.2.2014 a najednou mi to rychle zruší. Důvod mi nikdo neřekne a ani jestli se bude pokračovat. Mohu vůbec něco dělat ? Neříkejte mi, že toto je normální postup abych den před testy zjistil, že to padá a že mi někdy dorazí dopis. Přemýšlím, že bych zkusil zavolat paní na personální té druhé co tam pracuje a zeptal bych se jí protože pán nebyl vůbec ochoten se o něčem bavit. Děkuju za rady.
HOUKAN :: Datum založení: 07. 01. 2014 :: celkem 9 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JOHN158 09:24:19 10. 01. 2014
john158.jpg
Jó firma, asi někdo potřeboval upíchnout někoho z rodiny to je jasné,asi takhle : Manager PČR : tož Mařko, šupni mi sem syna od mýho bráchy..Mařka : No ale už ma to místo je nějaký uchazeč z civilu..Manager : Cóóže ? No tam mu něco napiš, jo ? Mařka : Jasně šéfe, si za ty odměny zase poletím do karibiku..Manager : Jasně, neboj..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu EM488 12:30:30 08. 01. 2014
default.png
Jo, chlapče, vítej ve státních službách. Já si tímhle prošel před dávnými lety, už tehdy mě mělo trknout a varovat, co je PČR za "kvalitní firmu". Jenže já došel ještě dál: nejdříve jo, jo, to víte, že jo, bereme vás přímo na vašem okrese; malé zdravotní OK, psycho OK, fyzické OK, velké zdravotní OK, skvělé, po 3měsíční vojně nastoupíte, vše bylo na papíře. A v průběhu vojny lup ho - dopis z okr. ředitelství: litujeme, nejsou místa, PČR teď nebere a brát nebude, i když jste splnil vše. Takže byl ze 3 měsíců vojny najednou rok a k PČR jsem (já vůl!) nastoupil až po ní, navíc do Prahy, která jediná nabírala nový maso.

Z právního hlediska je vše v pořádku, na vznik služebního poměru není nárok, i když třebas splníš všechny podmínky přijetí. Bohužel. Pokud to mermomocí chceš dělat, zkus jiný kraje, telefonuj, lez personalistům do kanclů osobně, ale počítej s tím, že budeš lítat od čerta k ďáblu s nejistým výsledkem. Vrchnost si vesele vytírá zadek i s hotovými poldy, tak co by je zajímal nějaký poloúspěšný uchazeč (není namířeno proti tobě osobně) :-/

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HOUKAN 12:02:59 08. 01. 2014
default.png
tak jsem právě zjistil, že se opravdu nabírá stále / od známých u policie ) a důvod přišel z personálního bohužel nevím jaký. No udělalo to na mě tedy zvláštní dojem a začínám si myslet, že i když jsem u Policie chtěl být tak možná dobře jak to dopadlo :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HOUKAN 09:32:54 08. 01. 2014
default.png
Taky se má nabírat. A pravděpodobně bude ne snad, že bych chtěl někoho osočovat či podezřívat ale bohužel si myslím, že se opravdu jedná o nějaký osobní problém, protože odzačátku jsem byl jakoby připravován na to, že to nevyjde. Na otázku o fyz, testech mi bylo odpovězeno, že to je ještě daleko a jeslti se tam vůbec dostanu tak se uvidí.... 15. jedu do Prahy tak přemýšlím, že to zkusím tam. Ale musim zjistit kdo má moje papíry o psycho testech. :-/

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 08:51:00 08. 01. 2014
default.png
A Ty jsi měl nastoupit do ústeckýho kraje ? Vždyť se prohlašovalo , že budou nabírat a oni to stopnou hned na začátku roku ?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 08:48:50 08. 01. 2014
default.png
a jinak ještě technická ... jestli chceš opravdu sloužit, jdi ke středočechům, tam Tě udělají během pár dní a od toho února by jsi opravdu mohl nastoupit. Zavolej si spíš tam.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HOUKAN 08:48:01 08. 01. 2014
default.png
No mě na tom snad úplně nejvíce štve ta arogance, protivnost a vůbec ta demotivaci už při začátku pohovoru dělání problémů a strašení kvůli zdr. stavu. A teď ještě tohle :-/

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 08:41:59 08. 01. 2014
default.png
co na to říct ... tak tohle je Policie ČR ! Rozmysli si, kam vůbec chceš jít, podívej jak se chovají jako k potencionálnímu zaměstnanci. Představ si, jaký přístup k Tobě mají , když už jsi jejich ;)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HOUKAN 07:22:32 08. 01. 2014
default.png
Ještě bych se chtěl zeptat zkušenějších. To je normální, že mi zruší jentak telefonem den před zdravotníma řízení a do telefonu mi personalista řekne, že nejspíše žádný další termín nedostanu, že s tim nemám počítat ? Co když teď až mi přijde vyrozumění půjde a přihlásím se znovu ?
A ještě aby toho nebylo málo tak mi nepřišli výsledky z psychotestů a je to už měsíc. Bylo mi to sděleno jen telefonicky. Tak sednes zeptám alespoň na ty. Dík za případné rady ;)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio