Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Kriminální Policie 3

Zravím, chtěl bych se zeptat nebo spíš požádat o radu. Za chvíli budu končit střední školu. A proto bych se chtěl zeptat jaká Vysoká Škola je asi nejlepší a nejvhodnější pro Obor:Kriminální policie?? Dále by mě zajímalo jak se prostě dostat ke Kriminální policii? Vím že už se to tu asi řešilo ale přesto se ptám. Zajímalo by mě jak to funguje jestli nejdřív musím třeba na klasického policistu např na Obvod či Dopravní policista a pak až se začít zajímat o práci na Kriminální policii? Děkuji předem za rady a tipy:) Ahooj.
MODY :: Datum založení: 19. 01. 2014 :: celkem 2 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PEPAZDEPA 19:15:55 15. 02. 2015
default.png
Spíše skončíš na pořádkové, v horším případě na dopravce a pak ať Ti pomůže Bůh, abys přešel po pár letech na SKPV. Ale pořádková i dopravka má své kouzlo a třeba tam budeš chtít navždy zůstat... Hodně zdaru chlape, byl jsem tak skoro cet let...!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOE 15:59:46 15. 02. 2015
Joe.jpg
Obecně vzato je pro práci policisty asi nejlepší VŠ s právnickým zaměřením - Policejní akademie nebo některá klasická právnická VŠ.
Ke kriminální policii se dostaneš pokud budeš úspěšný v přijímacím řízení k PČR.

http://www.policie.cz/clanek/prubeh-prijimaciho-rizeni.aspx

Nástup ke kriminální policii ihned po absolvování Základní odborné přípravy je spíše výjimečným jevem. Takže se spíš musíš připravit na poměrně zdlouhavou a náročnou cestu přes obvodní oddělení nebo dopravku a podobně. Každopádně je třeba počítat s tím, že při změně pracovního místa v rámci policie se nevyhneš výběrovému řízení, což je celkem sázka do loterie...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio