Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jak se dostat k POLICII?

Dobrý den vždy můj sen byl, jednou se stát policistou. Až ve věku 22 let jsem se rozhodl něco z tím udělat. Bohužel, nikde jsem se nedozvěděl žádné informace jak mám postupovat, nebo kde mám vůbec začít. Napadlo mě, že rozešlu emaily po všech "inspektorátech" a uvidím kdo se ozve a navede mě. Kupodivu asi z 10 emailu mě odepsali z města, kde bydlím:-) No pan policista mi řekl do telefonu, že se mi ozve v lednu a řekne mi co dál. Tak jsem zvědavý co se dozvím. Početl jsem si zde na forum hodně příspěvků, co by mě zajímaly, ale bohužel vždy byl někdo negativní a můj obdiv odvrátil stranou. Tak se chci zeptat na pár věci : Než se dostanu vůbec k testům, musím absolvovat nějaké výběrové řízení formou např. pohovoru? Z čeho se skládají fyzické / psycho / zdravotní testy ? Po absolvování testů, jak dlouho trvá výcvik ? Kde v ČR probíhá výcvikový kemp? (Jsem ze Zlínského kraje) Absolvuji výcvik, v kterém okamžiku se můžu rozhodnout co přesně budu vykonávat za práci, jak si můžu zvolit? (Chtěl bych k dopravákům) * Zatím je to asi vše co mě napadlo. Děkuji za rozumné odpovědi. Děkuji
KENOBI :: Datum založení: 23. 01. 2014 :: celkem 6 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BELLMANSON 21:18:45 23. 07. 2014
default.png
KARBAREK [2014-01-30 11:01:33]: A na tvou aroganci a "kladnej" přístup je zvědavý u policie kdo? Pak se nedivím, že na internetu čtu články, že jsou policisti arogantní hlupáci..

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 2)
Poslat zprávu KARBAREK 11:01:33 30. 01. 2014
default.png
Na tvé dotazy je odpovědí na internetu velké množství a na ty základní jsou informace na stánkách min. vnitra - policie. V případě, že si je ani neumíš najít, tak k policii nechoď, protože na takové jako ty, které bude muset někdo vodit za ručičku není nikdo zvědav.

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 2)
Poslat zprávu GHOST-COP 22:26:44 29. 01. 2014
default.png
Jak "až ve věku 22 let"?? "Z" tím?? "Obdiv" k čemu?
Ber to jako rozumnou odpověď, která tě třeba navede, jak lépe zvládnout psychotesty ;-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 21:36:00 25. 01. 2014
Pim Burger.jpg
No, informace o tom, kde se přihlásit, jak se přihlásit, co obnáší výběrové řízení atd., lze najít - neodpustím si poznámku kupodivu - na stránkách policie (http://www.policie.cz/clanek/moznosti-uplatneni-v-policii-ceske-republiky.aspx). Z čeho se to skládá, osvětlili již přispěvatelé pode mnou, nicméně nejdůležitější zmínka je ta, ve které se píše, že splnění všech částí přijímacího řízení neznamená automatické přijetí k policii. Pokud jde o výběr pozice, tak mám pocit, že musí daný útvar disponovat volnými tabulkami, jinak musí člověk tam, kde je volno (dle mého tedy většinou OHS).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STRANIX 17:25:29 25. 01. 2014
default.png
V kraji Vysočina jsme ještě navíc ze všeho nejdřív absolvovali výběrovko z cca 25 nás prošlo 11. Ale to se evidentně nekoná všude..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OPICE 15:53:37 25. 01. 2014
default.png
Ahoj, nejdřív si musíš podat žádost, pak Ti přijde mailem termín psychotestů, tam když nevyletíš, tak Ti pošlou termín fyzickejch testů a na závěr zdravotní prohlídka. Do tý doby se s Tebou nikdo nebude o ničem bavit, protože by to nemělo cenu, když něco z toho nesplníš. Celej tenhle proces trvá individuálně kraj od kraje (já u středočechů 2 a půl měsíce) a pořád to neznamená, že máš místo u policie jisté!!! Pak by se Ti měla ozvat personalistka nebo Ty jim, domluvit se, kdy bys mohl nastoupit, na jaké místo, jestli je volné. Pak je základní odborná příprava ZOP. Podrobně ke všemu si rozklikni jednotlivé rubriky fóra, všechnu tu je.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio