Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Psovod u PČR

Ahoj, mám na vás dotaz. Je mi 20 let, vystudovala jsem technicko-ekonomickou střední školu zakončenou maturitní zkouškou. Už 5 let se věnuji kynologii. Ráda bych dělala u psovodů PČR. Co potřebuji vystudovat k tomu, aby se ze mě stal psovod u PČR? Děkuji za vaše rady a tipy. Hezký den, Liliana
LILIANAKMENTOVA :: Datum založení: 02. 02. 2014 :: celkem 1 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ANTIKAMENJAK 02:26:18 22. 02. 2014
default.png
Ahoj, v prvé řadě se musíš dostat k policii. Jako obyčejný příslušník a tak jako všichni ostatní. Pokud by jsi byla na zop například v Holešově, tak tam můžeš za psovodama chodit každý den skoro. Taky už jsem tam byl pokecat. Pokud jak píšeš se už tak dlouho věnuješ kynologii, tak myslím, že pokud zapůsobíš a budeš "otravovat" na nejbližším útvaru psovodů a poprosíš je o možnost účastnit se s nimi cvičení, tak po 2-3 letech na obvodě, by jsi se tam mohla dostat. To už si potom řeší oni - výcvik psovoda atd atd.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio