Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Nežerme jim všechno ! (REDAKCE)

Nežerme jim všechno!
ilustrační
Foto: internet

Lidé z nějakého důvodu předpokládají, že informace, které se na ně hrnou z televize nebo z tisku, jsou objektivní a vystihují realitu. Stále více se ukazuje, že tomu tak ani zdaleka není.  Objevují se snahy diktovat veřejnosti, co si má myslet. Taková manipulace s veřejným názorem je velice nebezpečná, zvláště pak je-li prováděna prostřednictvím mainstreamových médií.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 24. 03. 2014
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 05:55:39 21. 05. 2014
default.png
A další zpráva: na nějaký vysoký post PČR má přijít maník, co sloužil v nějakém útvaru StB. Policii to nevadí, protože prej u StB byly útvary, které neměly nic společného s perezekucemi obyvatelstva nebo něco v tom smyslu.

Problém není u jakého útvaru ten člověk sloužil, problém je v tom, že nahoru jdou jenom ti, co jsou nějak vydíratelní. Musejí zapadnout mezi ostatní vlčáky, nesmějí si dovolit otevřít hubu a chtít nějaké reformy pohodlného života za prachy daňových poplatníků. Tady vidím pořád "silné zdravé jádro" celého bince u firmy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:42:56 15. 05. 2014
default.png
Pánové, spadla mně brada až na zem!

http://zpravy.idnes.cz/odborari-upozornili-ze-se-policisum-rozpadaji-boty-fhy-/domaci.aspx...

Odbory začaly konečně po bezmála pětadvaceti letech tunelování policejního rozpočtu v oblasti vystrojování něco dělat!!!! Po takových letech si ráčili všimnout, že boty jsou šunty (protože policie klade 100% na cenu zboží, kvalita ji nikdy nezajímala), že se rozpadají ponožky atd atd atd.

Snad se to fakt začalo hýbat. Držím palce!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 12:21:12 20. 04. 2014
default.png
DAX [2014-03-31 17:00:41]: Jo, jako konstatování to Lukáš napsal dobře, ale řešení nevidím.
Pamatuješ, Daxi, za bolševika? Nikdo novinám, televizi ani rozhlasu nevěřil ani slovo. Nikdo a ani slovo - opakuju pro ty mladší.
Je mě naprostou záhadou, jak došlo k tomu, že lidi hltají téměř ty samé novinářské slinty dnes naprosto nesoudným zůsobem?
Už za dob služby jsem to kolikrát s lidma, co chtěli být chytří podle toho co říkali v TV a tak, probíral. Vždycky jsem se jich ptal: nejste žádný nezkušený člověk, jak můžete věřit novinářům?

Znám pár novinářů, s kterýma jsem taky s některýma spolupracoval a kteří hledají jen pravdu a objektivitu. Přirovnal bych to k policii: hromada těch, co pod nesmyslnými příkazy shora ohnou hřbet a jen pár těch, co dělají svoji práci hlava nehlava.

Přirovnání k policii ale může směle pokračovat: všichni tihle snažící se novináři o práci "od podlahy" jsou novinářské B třídy co se týče angažování atd. Nedostávají patřičný prostor. Nejsou totiž schopni 30% debilům ve společnosti naservírovat litry krve crčící se zpráv o pletí řepy na plzeňsku. Nikdy se nikam nedostanou, protože "neprodávají".
To samé se nikam nedostane polda, co neškube jako o život bločky.
Skutečný důvod ale nejsou ty počty všeho možného samotné, ale schopnost ohnout hřbet a spolupracovat na lumpárnách, nebo spíše ochota bezskrupulózně si ušpinit ruce a být pak vydíratelný. A kdo je vydíratelný je pro mafii málo nebezpečný.

A nemusím zůstávat u novinařiny. V práci, co teď dělám, mám opět problémy. Sotva začnu u zákazníka dělat, zavolám si ho aby viděl co a jak a proč, začne stejná písnička: ale ti před váma nikdy tohle neotevírali, tohle nekontrolovali, co je to za humus...? No a co myslíte, že následuje pak? Telefon na firmu, vraťte mi prachy, deset let mi tady dělají servis a nikdy neměli otevřené to a tohle, nikdo mi neřekl že se tohle musí vydělat a vyčistit, nebo mi to zničí mašinku, za co jsem to teda platil?

Přijdu pro náhradní díly do specializované prodejny. Chci tuhle součástku, třikrát prosím. Prodavač povídá: mám ji jen jednou!

Jak to, je jaro, musí se dělat toto. Hahaha, to nikdo nedělá, nikdo nechce toto těsnění, tyto věci, nikdo to prostě nerozdělává. Já vím že jsou to základní věci ale vidíš sám.

No ale potom je životnost toho zařízení tak na polovině...

Jo, a komu myslíš, že to vadí?

Přesně: komu myslíte, že vadí, že 90% poldů dělá práci tak, aby se neřeklo. Že to dělá 90% zedníků, architektů... Že za to mnozí berou peněz jak šlupek, pak přijdou na stavbu a na seznamy nesmyslů ve stavebním denníku od všech řemesel řeknou: kluci, víte co, udělejte to a já to pak nakreslím!!!!

Hlavní důvod: kurevská výchova: zlatý střed. nevyčnívat, v klidu, ošolíchat, vzít pětibábu a pryč. Domácí nepřijde na to za co platí než se to celé podělá a až se to podělá, ten dobytek mu řekne, že holt tyhle nové moderní mašinky tolik nevydrží jako ty staré...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu DAX 17:00:41 31. 03. 2014
dax.jpg
Lukáši , dobrý článek a dobrý postřeh. Ti co nemají v hlavách jenom piliny to myslím vědí již dávno. Na tomto principu je bohužel založená podstata současného polistopadového zázraku "demokracie v kapitálovém pojetí".
konzum,konzum a zase jenom konzum. Kšeft a zisk a to vše zahaleno do lidských práv,svobod a ušlechtilých kidů. To je oč tu běží a to je třeba do plebsu potřeba prát vrchem, spodem, aby všichni jásali v jakém,že to zázraku žijí. Mediální divadýlko je pro to úžasný nástroj....
Měj se a klidnou službu....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio