Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Oční vyšetření

Zdravím, mám na Vás dotaz, hlavně na ty, kteří byli na zdravotním vyšetření někdy v horizontu půl roku. Jak to je s nemocničním vyšetřením v rámci zdravotních vyšetření u očního lékaře? Dívá se Vám tím specializovaným přístrojem přímo do oka nebo Vám řekne ať přečtete tabulku a pokud přečtete vše, tak Vám dá razítko a jdete na další vyšetření? Jde mi o to, že aktuálně nosím brýle 1,75 - 2,5 a chtěl bych nastoupit k policii, bohužel mě však omezuje zrak. Uvažoval jsem ale že bych si zašel na vyšetření k mému očnímu a začal bych nosit konktatní čočky. Další možností je laserová operace, ale při stavu / úmrtností na psychologických testech, je to docelá drahá sázka do loterie. Předem díky, Martin
ASAE :: Datum založení: 27. 03. 2014 :: celkem 12 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GHOST-COP 13:42:15 30. 03. 2014
default.png
Odpovědi tady na webu máš doslova přímo před nosem. Příště si, prosím, projdi (případně lépe projdi) diskuse. Našel by sis odpověď přímo v naposledy diskutovaných vláknech (alespoň tedy v době, kdy jsi toto vlákno zakládal), která jsou vpravo na úvodní stránce webu.

Nebo se latentně ptáš na něco jiného? Pokud ne, tak věř, že tě potřeba korekce zraku v tvých hodnotách při vstupu k PČR neomezuje. Oční vyšetření by mělo být v čase zpět i dopředu stejné, a ano, není to jen o čtení z tabule.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ASAE 13:01:01 30. 03. 2014
default.png
Prosím o odpověď, děkuji.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio