Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

NEZAPOMENEME: Martin Bartoš, Jaroslav Tesař, Jiří Linhart (REDAKCE)

NEZAPOMENEME: Martin Bartoš, Jaroslav Tesař, Jiří Linhart
Projekt NEZAPOMENEME!
Foto: Policista.cz

Do konce měsíce dubna zbývá představit čtyři policisty a jejich příběhy. Na smutné výročí tří z nich vzpomeneme právě dnes, u dvou neznáme přesné místo úmrtí a v posledním případě si připomeneme další vraždu policisty.

Autor: Petr Klinovský
Publikováno: 23. 04. 2014
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu FOXX 13:05:34 21. 08. 2015
Foxx.jpg
CHIP [2015-08-20 17:39:46]: Vubec bych se nevzrusovala, Chipe..:-) Nervy mas jenom jedny, tak je neplytvej na nekoho, kdo se neco dozvedel z doslechu...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 19:46:47 20. 08. 2015
dax.jpg
CHIP [2015-08-20 17:39:46]:
Chipe to je zbytečný, na takové hajzlíky nemá cenu vůbec reagovat. Čelem se Ti nepostaví a jenom bude kolem sebe kydat ten svůj hnůj. Klasika.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 17:39:46 20. 08. 2015
Chip.jpg
A zase se ozval nějaký deviant, kterému dělá dobře na pindíka štvát lidí... Ale sereš si do huby, protože ti četníci označení byli. Linhart měl na krku placku, kterou mu pak Chromek strhnul a odnesl do bytu. Potom vylezl po čtyřech jako krtek a prosil aby ho nestříleli. Takže z celého tvého příspěvku se dá věřit jen té zmínce o šukání do prdele. Taky tě to rajcovalo, když ti to na Borech dělali, nebo sis vymyslel i to, žes tam byl?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KUCERAP 18:09:24 19. 08. 2015
default.png
Vážení
To co tady píšete za hovadiny, tak si občas zaprcejte do prdele, abyste přišli na jiný myšlenky. Já sem s panem Chromkem seděl na Borech, vyprávěl mi ten celý příběh několikrát, navíc sem četl jeho rozsudek. A jako první otázka je: Co ty dva zkurvený policajti dělali u jeho bytu?
Já vám to povím, šli ho vykrást. Neměli na sobě ani označení Policie a už vůbec neměli povolení k domovní prohlídce. Takže Petr udělal jedinou dobrou věc, že takovýho zkurvysyna (rádoby policajta) oddělal. 21 let je sice dlohá dobe v lidskym životě,ale za chvíli bude venku a může se tomu parchantovi jít vychcat na hrob. Popřípadě jít vyřešit ještě toho druhýho zkurvysyna.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BAN67 21:45:38 24. 12. 2014
default.png
jo kdo ví jak to bylo,,,, jirka tam neměl bejt....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio