Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zásah v Islámské nadaci (REDAKCE)

Zásah v Islámské nadaci
Útvar pro odhalování organizovaného zločinu
Foto: policie.cz

V pátek 25. dubna 2014 provedla policie zásah na několika místech v Praze, mezi jinými i v prostorách Islámské nadace, kde právě probíhala páteční modlitba. U všech přítomných byla zjištěna jejich totožnost, přičemž dvacet osob bylo předvedeno k ověření totožnosti.

Autor: Redakce
Publikováno: 29. 04. 2014
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PITAVAL 03:16:03 03. 05. 2014 blokovaný
default.png
Podobná akce ÚOOZ už jednou neklapla,ale tam byl problém hlavně v jiné věci.Někdo z řad PČR vynesl obviněným informace o chystaných zásazích a tak se stihli pravděpodobně připravit a většinu důkazního materiálu zničit.Nakonec muselo vnitro ještě vyplatit odškodné(http://www.denik.cz/z_domova/za-nezakonnou-vazbu-dostane-exclenka-delnicke-strany-170-tisi...).No počkejme si na výsledek.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 23:38:58 02. 05. 2014
Pim Burger.jpg
Já stejně nevěřim, že udělali takovou monstrakci jen kvůli zadržení jednoho vydavatele. To si tam buď chtěli někoho prohlídnout nebo si tam něco dát a nebo si tam něco vzít, ale ať mi nikdo neříká, že na vydavatele knížky musí přijet zásahovka. Jojo, být tak muška na zdi ÚOOZ...:-)

Co se týče výpovědi diplomatů, tak je jedno, jestli lžou nebo ne, protože jakmile se někdo začne ohánět diplomatickým pasem, tak není čas řešit, kdo je kdo, ale rovnou pouštim, protože jinak jsou z toho tyhle trable.

Vzpomínám si, jak mi jednou známá vyprávěla, jak to chodilo v Bonnu, když byl ještě hlavním městem SRN a jelikož to bylo spíše takové menší Brno, tak tam ti diplomaté z celého světa byli na každém kroku a policie tam tím pádem skoro nic neřešila, protože většinu přestupků a jiných poťouchlostí házela rovnou do koše, neb každé druhé auto v zákazu bylo CD. No jo no...

Uvidíme, k čemu to dospěje, teď se zdá, že jen k demonstraci, na které tvrdí, že ta knížka je vlastně v pohodě...:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 23:07:22 02. 05. 2014
default.png
Možná by bylo zajímavější dát sem výsledek šetření inspekce. Doufám, že to, co při prohlídce našli, stálo za to, protože jestli diplomati nelžou, což bych nevylučoval, držet je pod namířenou zbraní, k tomu by měl být opravdu vážný důvod.
Reakce Indonesie byla předpokladatelná.
"Ředitel nervově zhroucený, milostivá taky... naléhavý dotaz z Hradu a pan ministr vnitra je tak nasranej, že si to ani nedovedete představit, Mourek. A víte, co jste vy?"
Inspektor Mourek:
"Vím, pane komisaři ".
Policejní komisař:
"Nic nevíte, vy jste od příštího měsíce strážmistrem dopravní policie v Mukačevu, Mourek".


http://www.novinky.cz/domaci/335183-stovky-muslimu-protestovaly-v-praze-proti-zasahu-polic... je jich sice hrstka a není třeba se příliš obávat, ale stejně.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio