Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policistka následkům zranění podlehla (REDAKCE)

Policistka následkům zranění podlehla
Projekt NEZAPOMENEME!
Foto: Policista.cz

Policistka, kterou srazil pronásledovaný řidič, dnes odpoledne podlehla svým zraněním. Muž pod vlivem omamných a psychotropních látek, který měl zakázáno řízení motorových vozidel, při honičce zavraždil matku dvou dětí.

Autor: Redakce
Publikováno: 03. 05. 2014
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 18:15:18 07. 05. 2014
default.png
JANKA [2014-05-07 10:45:11]: A vo..vo...vo... tom to je! A tebe kdo pustil přes psychotesty? To je na úrovni tak třináctileté puberťačky. Pokud čteš co píšu, jak píšeš ty, tak musíš vědět, že jsem odmítl dělat spisy a kurvit statistiky, posral jsem si kariéru a dělal jsem pořád na obvodě územáře. Ale rád.

Za další: policajti si mezi sebou vždycky tykali, nevím co to máte dneska za móresy.

Odmítal jsem dělat čárečky a kamarádíčkovat se s dacany. To jsem vydržel dvacet roků. Bez prémií, bez osobního, padni komu padni a s kým myslíš, že se ti drbani kamarádíčkovali? Kdyby jsi tu práci dělala pořádně, už by jsi to věděla a nemusela by jsi obviňovat mě, že to vím já.

Nic jsem tím ovšem nedokázal, nic jsem nezměnil. Udělal jsem si neuvěřitelně zle. Společnosti jsem byl k tu k menšímu, tu k většímu, ale stejně jen k hovnu. Těch šestadvacet čistá jsem měl za soboty, neděle, noční a přesčasy, protože tehdy se tohle platilo. No a když se to platit přestalo, nezbylo z ekonomických důvodů než naučit se zase svoje řemeslo a jít zase makat hlavou i rukama.

To za prvé. Zadruhé, už se to nedalo vydržet psychicky. Prachy neprachy, stejně bych šel. Já jsem už nevěděl, který z předpisů vlastně platí a jak se co má psát a nebyl jsem sám. Taky tě to dostihne.

Až dokážeš v jedenačtyřiceti letech změnit fleka na jinou ale kvalifikovanou práci taky, otevírej si hubu. A až v osmačtyřiceti dokážeš nastudovat jiné řemeslo a změnit zase firmu s řádově o desítku vyšším platem, každý týden mě můžeš poslat doprdele.

Zatím jsi dokázala velké kulové. Ani když se přetrhneš, u policie v tomto stavu společnosti a firmy samotné nedokážeš vůbec nic stejně jako stovky snaživců před tebou a až se ti rozlepí oči, vyřídíš si to sama se sebou. Tak jako stovky nebo tisíce pitomců před tebou, co se snažili (vidíš jak ti fandím) nedokážeš nic mimo to, že si všechno poděláš. Mě to říkali taky: nejde to. No a co? No nejde to.

Až to vydržíš tak dlouho taky, určitě tě nenapadne mě nadávat, protože přesně toto budeš říkat taky. A podle toho co slyším, my jsme se měli ještě zlatě. Jsi mladá a hloupá, já jsem starý vůl. Ale nebude dlouho trvat a řekneš si: kudla, ten starý vůl měl pravdu, dyk to tak je. Až budeš mít před očima třetí pozůstalé, kterým budeš muset sdělit že se jejich nebližší nevrátí, začneš přemýšlet i o tom, jak tomu zabránit a pak uvidíš, jakou práci ve skutečnosti děláš a jak moc stojí za hovno a jak daleko je od práce policajta a jak moc lidem nesloužíš. Pak si stoupni před zrcadlo v mundůru jako já a mnoho dalších přede mnou a asi i za mnou a řekni si: kurva, tak co jsem? Děvka vedoucího, co mu flastruje důchodce po stovce za lékárničku nebo policajt?

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JANKA 10:45:11 07. 05. 2014
default.png
HAMMER [2014-05-05 21:38:30]: Hlavně vy všechno víte. A sám jste se také podílel na tom všem co tu dnes druhým vypočítáváte, že. Ale jen tehdy dokud byly ty platy o těch asi devět tisíc vyšší, že. Poté jste se odporoučel a teď "školíte". Melete nesmysly a připadáte si jako vševěd? Díky. PO tom taky ani pes neštěkne. Čtu vás tu už dlouho,ale tentokrát už se nedá být zticha. Ten článek není o vaší velikosti vážený. Ten je o něčem jiném, skoroministře...

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:32:59 07. 05. 2014
default.png
No jo, ale to nejsou zdaleka jen mařenky, kdy se kydá podmínka na podmínku. Než jsme dostali do vězení vloupače do všeho možného, uplynuly tři roky, měl na svědomí klidně přes třicet jen prokázaných skutků...

Mělo to samozřejmě hodně nežádoucích aspektů:
1) maník "narostl" v ramenou pocitem beztrestnosti
2) co hůř, on to vykládal v hospodách blbečkům, kterým házel lano
3) stálo to ukrutné peníze bez výsledku

No tak nezbylo, než přistoupit na metody, které takovéto individua přesvědčily. Od vysypaného převáženého fetu dealerovi do kanálu bez čárky zápisu, od vypouštění info kdo nám co jakože píchnul, znepojízdnění auta atd. atd. Nelze totiž pořád dokola opakovat stejné známé chyby a dělat ze sebe šašky. To už raději hromada kolegů nedělala nic.

Jinak si tady můžeme poplakat, ale nic se nehne, mrtvých má policie dost, ale pranic nikoho nezajímají, akorát tak nás tady.

Když jsem u toho, musím se opakovat: mrtvých má sice policie dost, ale aby pracovala preventivně s jejich případy ve prospěch těch sloužících, (rozumějte aby se případy rozebraly a ostatní z nich měli poučení, varování i radu) to ani samu policii nezajímá. Lépe řečeno: nezajímá to mafii, která policii ovládá. Ti šašci nikdy do terénu nevylezou, nemusejí poslouchat lidi k čemu že jsme, nemusejí poškozeným vysvětlovat nevysvětlitelné, nemusejí plést z hovna biče, zajímají je jen čárečky. Kolik máš káóček, naprosto jedno kdo tam je napsaný a to ve smyslu ať už po padesáté jeden a táž dělník jedoucí po desáté z dopolední nebo drban, stejně to nikdo nevytěžuje.

Klasická policejní práce se prostě nedělá a jak to vypadá, dlouho dělat nebude. A co hůř, existuje dosti nemalé procento těch, co už ani neví co to ta klasická policejní práce je, protože nikdy nic jiného než čárečky nedělali. Znal jsem řadu kolegů z terénu, kteří nechápali, jak jinak by měl být policista vlastně hodnocený.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 22:42:36 06. 05. 2014
default.png
Když bylo jednou náledí, posílali hlídky ven pěšky. Nabourané auto je škoda. Lidí bylo dost a nikoho nezajímali. Obávám se, že v tomhle případě to bude podobné. Vybavení stojí peníze, ale lidí ochotných sloužit za jakýchkoliv podmínek se najde vždycky dost.
Kdo zná praxi u soudů, nediví se. Takových mařenkářů v revíru bylo. Snadné čárky. Znali jsme je skoro všechny. Stačilo, aby jel v autě proti nám. Nikdo ho samozřejmě nehonil. Rozdíl ve vozidlech byl vždy v náš neprospěch. Hlídka ho poznala, napsal se záznam, vyslechl se a pak už jen dostal svou několikátou podmíku na podmínku. Že by za tohle někoho zavřeli, to snad ani nepamatuji. Ve vězeních bylo moc plno. Tak jen ať jezdí. On za něj ty prospěšné práce někdo odpracuje.
Za nás byly drogy naprostá vzácnost. Co se děje dnes, to už je opravdu moc. Jsem rád, že už u toho nejsem, přestože se to samozřejmě týká každého účastníka.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAVE136 18:16:48 06. 05. 2014
default.png
Za prvé: rodině Upřímnou soustrast

Za druhé: soudci co udělili 3. až 11. ZŘMV ať jsou potrestání tzn. do báně (dělají si snad z lidí srandu)

Za třetí: všem policistům, kteří zemřeli ve službě, státní pohřeb! Pietní akce za každého jsou a za státní peníze, tak ať jsou i za policisty! Slouží, jsou "ve válce" se zločinem - např. tato policistka si to zaslouží. Ne jen prázdná gesta rádoby ministra.

Za čtvrté: jen vymáhat současné zákony důsledně - né stále změny zákona 3x do roky

Za páté: lepší vybavení - zbraně (např. brokovnice), vozidla (hlavně OOP), zastavovací pásy..

Sorry, ale musel jsem napsat svůj názor.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 21:38:30 05. 05. 2014
default.png
Úpřimnou soustrast rodině, kolegům i všem blízkým přeju.

Pro všechny sloužící: pánové, naříkáte sice krásně, ale:

- že jdete do války kde se umírá, víte.
- že máte almužnu místo platu, víte.
- že celá policie stojí za prd, víte.
- že po vás ani pes neštěkne, víte.
- že sloužíte systému, který ždímá jen daňové poplatníky a ty ani nechráníte, víte.
- že svým příkladem furt ukazujete, že to jde i za tak mizerný peníz a za tak otřesných podmínek a že jste tudíž škodná stejná jako ti nahoře, víte.
- že se téměř vůbec nechytají piráti na nepřehledných úsecích ale flastrují se nejsnazší věci - alias styl Lotranda, to taky víte a z 98% děláte tohle vy sami. Tak co chcete? Tady je následek.

Všechno souvisí se vším. Ten ukurv nespadnul ze stromu, ten si přečkal rukavičkové zacházení od policie a stejnou benevolenci od soudů, co myslíte, že to s ním mohlo udělat? No narostly mu festovně ramena. Získal oprávněně pocit beztrestnosti. A není sám. Takových jsou spousty, kterým je četnictvo pro smích.

Prostě a jednoduše: ať už vědomky nebo nevědomky, ale pomáháte s tím vším bincem. Tak co chcete? Policie se starala co dneska už pamětníci pamatují jen o svoje čárky, procenta, ale nikdy ne o lidi. Před devíti lety byly u policie platy řadových o sedm až devět tisíc čistého vyšší, ale i tak tam drtivá většina jen čekala na konec služby.

Co se tam děje dneska, kdy plat je "hnus velebnosti", to si ani radši nepředstavuju.

A jestli si někdo myslí, že s mrtvými ve Vašich řadách je konec, nebo že se mu nemůže nic stát, šeredně se plete. V tomto bordelu je taková neúcta už vůči všemu, že to bude jen horší. Přeju všem hodně štěstí, to je totiž jediné, co Vám umožní dožít se v té Vaší naprosto neužitečné pakárně důchodu - ale tak v třiaosmdesáti.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 18:32:21 05. 05. 2014
default.png
DABLIK [2014-05-05 16:25:18]:
Něvěř tomu, že se něco změní. Vždy po takové tragédii je jeden a ten stejný scénář. Plná huba keců a sr..... managment a už vůbec politici či soudci, nevnímají rapidně se zhoršující nárust agresivity, násilí a útoků vůči policistům(dovolím si tvrdit, že v současné době policie má mnohdy nižší autoritu než jakýkoliv občan) na druhé straně nedostatek policistů, abnormální zatížení, zastaralé vybavení, nedůstojné platy atd. Čáry se statistikami, líbivé kecy, nenaplněné sliby. U nás třelbu ze samopalu po policistech(řeší to kriminálka na územním odboru, kraj nemá zájem) řeší nařízením, že každá hlídka musí vozit sebou 20 kg těžkou neprůstřelnou vestu(dobrých 15 let starou) v kufru, aby byli lepší terč a je to vyřešeno. Že ty vesty jsou čtyři, nedá se volně ve všech směrech pohybovat rukama, nejde vytáhnout zbraň a na ostatní se už nemusí dostat, to je jenom směšný detail.

Tato tragédie, nepatří k těm, kterým by se nedalo předcházet či omezit rizika nebo se nedá lépe policisty připravit, vybavit, zajistit, vyvinout tlak na legislativu na st. zástupce soudce, politiky atd., aby následky byly co nejmenší. Jediný výsledek bude nějaké přihlouplé nařízení jak postupovat při stavení nebezpečného pachatele jedoucího ve vozidle(zda po zastavení vozidla vystoupit dveřmi nebo oknem)nebo jak v takových případech postupovat. Napíše to člověk, který pokud vůbec někdy na ulici sloužil, tak možná s ohledem na bezpečnostní situaci před 20 lety nebo laik, který nastoupil k policii bočním vchodem a rád čte policejní romány.

Nedávno dal nejvyšší soud doporučení, že cena v úvozovkách lidského života je 18,5 mil., stačí se podívat do našeho služebního zákona, směšné.Jinak lidský život slušného člověka se nedá vyčíslit vůbec, žel u nás má tak cenu reportáže na Nově a exibicionismu ministra.

Všichni nás mají zcela u prdele a politici paktující se ze zločineckými strukturami se nám akorát do ksichtu smějou....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DABLIK 16:25:18 05. 05. 2014
default.png
Je mi líto, že se vždy v našem statě musí nejdřív něco stát a pak teprve se to řeší. Kdo slouží, tak újezdů a podobných situaci zažil a zažije mnoho a nikdy to nikdo neřešil. V přisaze jsme podepsali, že jsme ochotni za stát položit život. Položme si otázku, co je stát ochotný udělat pro nás? Nic, vůbec nic. Recidivista vezme život a jede se dál. Nikde slušný četník nemá zastání. Nyní se ostatní plodové složíme a zašleme nějaké drobné pozůstalým. A co stát? Co on udělá? Štve mě to a omlouvám se všem, ale muselo to jít ze mě ven. I ja za mě osobně "Upřímnou soustrast".

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAJLOS 13:07:12 05. 05. 2014
Kajlos.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=7zgWas9_ios

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAJLOS 12:38:07 05. 05. 2014
Kajlos.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=SX0OtglgsC4#t=60

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio