Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policistka následkům zranění podlehla (REDAKCE)

Policistka následkům zranění podlehla
Projekt NEZAPOMENEME!
Foto: Policista.cz

Policistka, kterou srazil pronásledovaný řidič, dnes odpoledne podlehla svým zraněním. Muž pod vlivem omamných a psychotropních látek, který měl zakázáno řízení motorových vozidel, při honičce zavraždil matku dvou dětí.

Autor: Redakce
Publikováno: 03. 05. 2014
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu AKIRA 22:09:26 04. 05. 2014
default.png
Stale casteji zacinam uvazovat nad tim, ze bych zalozil sbirku na partu advokatu a zazaloval stat. Tohle je naprosty vysmech vsem slusnym lidem. Jak muze soudce vytloukat podminku podminkou, za to by meli nest jasnou odpovednost, ale to asi soudci neznaji, jenom prava zlocincu a mozna aby meli plne bricha. Dalsi v rade, kdo za to muze, jsou ruzni samozvani ochranci zlocineckych prav, kteri stezuji praci policistu. Kolik jeste bude muset zemrit lidi, nez se neco zmeni.

Upřimnou soustrast všem pozůstalým

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BEZA 21:21:22 04. 05. 2014
default.png
Bohužel něco takového se dalo čekat, respekt Policie klesá a to již delší dobu, kdy za chvíli budeme muset lidi prosit aby vůbec zastavili. Je to tragédie a upřímnou soustrast rodině.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRKAH 21:03:49 04. 05. 2014
default.png
Je to velmi smutná událost,která se stala naprosto zbytečně...Nevím,jestli je to správné,etické,ale lidský život se má slavit a projekt Nezapomeneme,který zde pravidelně čtu, by měl věnovat článek kolegyni a říct o ní něco bližšího. Je dobře,že vznikla okamžitě sbírka.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APACHE-TOTEM 11:44:36 04. 05. 2014
default.png
Za 17.000,- měsíčně položit život... Rodině nedá PČR ani korunu, protože jistě najdou nějaký pochybeni. Nasazovat život za vlast za podmínek, který u PČR panujou? Díky, NECHCI!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PINDIAN 23:45:47 03. 05. 2014
default.png
Upřímnou soustrast celé rodině!!
To je důsledek našeho soudního systému, kdy tyto osoby chodí od soudů OPAKOVANĚ s podmínkami a nemá to žádný efekt. Tak už s tím něco udělejte, když nemůže přijít spravedlnost ze strany běžných lidí!!!

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CIVIL 21:08:37 03. 05. 2014
default.png
Je to hrozná věc a je mi hrozně líto celé rodiny.Myslím si ,že už by bylo na čase ,aby policie měla větší úctu a lidi konečně pochopili,že to nejsou vybírači pokut ,ale lidi co za ně nasazují život a zdraví.Ikdyž ho odsoudí,co si z něj vezmou ,když mámu nebudou mít dvě děti.Hrozné opravdu .Je to hrozná doba co se děje . :(


Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu IS 21:04:34 03. 05. 2014
is.jpg
Samozřejmě se přidávám: UPŘÍMNOU SOUSTRAST celé rodině!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio