Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policistka následkům zranění podlehla (REDAKCE)

Policistka následkům zranění podlehla
Projekt NEZAPOMENEME!
Foto: Policista.cz

Policistka, kterou srazil pronásledovaný řidič, dnes odpoledne podlehla svým zraněním. Muž pod vlivem omamných a psychotropních látek, který měl zakázáno řízení motorových vozidel, při honičce zavraždil matku dvou dětí.

Autor: Redakce
Publikováno: 03. 05. 2014
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 08:43:06 10. 05. 2014
default.png
SANTIAGO-SAN [2014-05-08 12:18:46]: Znovu ti opakuju: děkuj bohu za to kde sloužíš!!! :D Teď mi řekni: vlezl by někdo od vás takto naháněnému řidiči před auto? Co by s někým takovým stalo, kdyby to přežil? Ja by s ním ostatní zametli?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 08:40:39 10. 05. 2014
default.png
DABLIK [2014-05-08 08:47:44]: Ďáblíků, ty jsi tak hloupý, že to práská dveřmi. Ta kolegyně by podle tebe měla umřít naprosto nadarmo, stejně jako podle vedení a to pro to dělá všechno možné. Ty jsi prostý kolaborant mafie, co na tom, že jenom díky své hlouposti.
Ona umřela proto, že nezvládala svoji práci. Takoví nemají u policie co dělat a už vůbec ne v terénu. Místo aby sjednala pořádek, rozšířila řady obětí. Za nás se tomu říkalo blbost.
Ona umřela proto, že si ti, kteří ti nabulíkovali ty tvoje kraviny, kterým věříš, neplnili svoje základní věci: - výcvik policistů, instruktáže před službou, kdo bude velit atd atd. demotivace policistů ze strany vedení atd atd. Ty jsi další na řadě, z tebe ta hloupost přečnívá na metr daleko, ty utíkej při stavění auta až za rygol, nebo tě najký Maďar za tu přečnívající hloupost zachytí kamionem.
Vedení vůbec nevěnuje pozornost otázkám bezpečnosti policistů, kdyby nic, aspoň toto jediné by mohli a měli dělat. Denně, při ranní konfeře, protože musejí ty kurvy vědět, jaké telata mají v kádru. Kašlou na vás, za nás se každému takovému případu říkalo poslání na smrt. A vy se ještě pěčkujete, když vám veteráni říkají, že takto ne.
Ty urážíš mrtvou kolegyni a šlapeš se po její památce, když nechceš vidět, jak zbytečná byla její smrt a že skuteční viníci se smějí za svých pětatřicet čistá ruka nejméně plus desítky tisíc čtvrtletně.
Mě takhle zařvat manželka, jdu po sviních, co tomu velili a budu chtít vidět instruktáže, výcvik, všecko.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 08:26:47 10. 05. 2014
default.png
REPLY:X:58820-1:2014-05-09 12:33:01: Tak abych tomu ještě přidal: ta paní neměla podle stupně své vycvičenosti v terénu vůbec co dělat. Po 16-ti letech služby není schopná zvládnout postup učený za nás nováčky první službu v terénu, že musí ze silnice při stavění vozidla vypadnout. Nic víc. Nechci ani rozebírat, jak svoji práci zvládala asi jinde, v jiných oblastech, když nezvládla to, co se nováček naučí za jedinou službu a nějakých padesáti zastavených autech.

Zcela určitě se zde projevil její nezájem, zcela určitě se zde projevil její nedostatečný výcvik, zcela určitě se zde projevila nešťastná shoda okolností, ale zcela určitě jsme takovýchto akcí dělali stovky a nikdy jsem nezažil, aby někoho z nás drban srazil přesto, že kolikrát vylítnul při docela nevybíravém způsobu stavění i do pole. Velitel hlídky jednoznačně určil kde kdo bude stát, co bude dělat a kam se schová. Deset sekund instruktáže na místě. Když byl čas, první velké auto se dalo naštorc přes silnici.

Pokud se ještě k tomu jedná o stavění vozidla ujíždějícího pašíka, je jasné, že pašík nebude chít zastavit a policista musí zaujmout takové postavení, aby stačil včas a bezpečně zmizet. Tím větší obezřetnost měl mít.

Protože platí pořád stejná zásada: ze služby se máte vrátit živí, zdraví a netrestaní. Nikdo ji nezrušil a že vás nikdo nic nenaučil a že se dokonce učit odmítáte, je jen váš problém. Platí i další zásada: když mluví starší a daleko zkušenější kolega, tak držím rypák, poslouchám a učím se. Zvyšuji si tím šanci na strašně moc pozitivních věcí: vlastní přežití, kolegovo přežití, vlastní bezúhonnost atd atd.

Toto je zase typický případ policejní praxe: místo, aby padaly hlavy za to, co kolegyně předvedla, udělá se z ní hrdinka (a hrdinů máme plné hřbitovy) a hlavně neřešit jakto, že neuměla základy své práce. Hlavně to nerozbírat, klidně si pochcípejte i vy ostatní. Seree na vás, vy jste tak blbí, žer na to stejně nedojdete, proto takové jako vy pouštíme přes psychostesty.

Navíc vidím, že při psychotestech jsou k policii brány snadno ovlivnitelné typy mladých úslužných blbečků, kteří jsou sice vedením posíláni na smrt, ale jsou tak tupí, že to nejsou schopni ani vidět a když je veteráni na tuto skutečnost upozorní, ještě je napadají. Omlouvám se výrazu "mladý úslužný blbeček" - to je ještě skoro neškodný ničema, a nově používám výraz "vedením naprosto zmagořený idiot", který je nebezpečný sobě, svému okolí a svým kolegům.

Langerovy děti taky nebude ten pravý název: ony to budou spíš Langerovy záprdky. Sice neumějí říct dobrý den když někam přijdou, neumějí se ozvat poškozenému v třicetidenní lhůtě, neumějí poslat vyrozumění, neumějí ani zatelefonovat co je ve věci případně nového, zato cokoliv se jim řekne, hnedka vyskakují jak potrefené husy.

Jo a ten postřelený detektiv, tomu jistě někdo bránil, aby si se zbraní sem tam nasucho zasušil, viď Catani? :D

Na všecko se sere, jak pravil další veterán co jsem se s ním bavil tento týden, úplně na všecko se sere způsobem, který byl za nás nemyslitelným, tak co všichni čekáte? Lanýže?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 20:43:23 09. 05. 2014
default.png
Cituji:Během rutinního cvičení střelby policistů se vážně zranil detektiv z "elitního" celostátního "protikorupčního" útvaru. Podle informací Práva si před třemi týdny prostřelil nohu a přerušil tepnu, v současné době je již mimo ohrožení života. Vedení policie okolnosti celé události vyšetřuje, pravidla pro povinné střelby se ale podle všeho měnit nebudou.

Jsme znovu u toho "systém" a stavu policie. To někteří "odborní" laici netuší, že tento policista drží při střelbě zbraň jednou, maximálně dvakrát do roka. Jinak v lepším případě, pokud ji odkládá a zavírá do trezoru, kde většinou po celou dobu roku je, zásadně je vždy v pouzdře.

A to už nemluvím o tom, že to co se dnes někdy nacvičuje a zkouší při praktických střelbách u mnohem zkušenějších policistů v držení zbraně, je holý boj o život. Je to jako by někdo chtěl ve 30 letch jet poprvé na kole, neměl řetěz, ani obě kola a místo řídítek ozubené kolo a od dětství trpěl závratěmi a poruchou rovnováhy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 20:22:25 09. 05. 2014
default.png
uf!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X 19:52:07 09. 05. 2014
default.png
Ono je to o tom že to tady hammer píše pořád do kola několik let. já u pčr nedělám vůbec. Za stav u policie můžou hlavně politici. Na to jak je pčr v hajzlu tak funguje relativně dobře.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 15:31:12 09. 05. 2014
dax.jpg
REPLY:X:58820-1:2014-05-09 12:33:01:
X - No ono je to taky hlavně o vlastních zkušenostech a odsloužených letech praxe. Podle Tvých reakcí bych se docela vsadil, že v těchto parametrech zcela jistě Hammerovi a Catanimu moc konkurovat nebudeš..... Natvrdo a přesně popsaná realita současného stavu a situace u PČR ,mnohým pod fousy samozřejmě moc nejde...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X 14:24:17 09. 05. 2014
default.png
ty budeš jistě ale ten pravý viď Korádo

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 13:44:15 09. 05. 2014
default.png
Celkem rozumím tomu, proč některým syrová mluva hammera nejde pod nos, ono se jich to přímo dotýká a je to dáno tím, že u policie dnes neslouží pouze policisté v pravém slova smyslu a je jich celkem dost.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X 12:33:01 09. 05. 2014
default.png
Vybanujte hammera!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio