Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Řízení pod vlivem návykové látky

Dobrý den, chtěla bych požádat o radu, přiznám se,jsem aktivní kuřák marihuany, oč se mi jedná, rozhodně nechci řídit pod vlivem, a proto, když si jí zakouřím, neřídím minimálně následující 4 dny..chtěla, bych se zeptat zda je to takto bezpečné.. nebo spíše po jaké době cca mohu řídit.. nevím jestli ty 4 dny jsou málo, nebo hodně..Nebo po jaké době mohu řídit??vím, že záleží na metabolismu. chci tímto dotazem, přede jít, jakémukoliv přestupku za volantem. Děkuji tereza
TEREZA :: Datum založení: 17. 05. 2014 :: celkem 8 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GHOST-COP 16:31:19 18. 05. 2014
default.png
CATANI [2014-05-18 14:22:46]: Samozřejmě procento objasněnosti a ukládání reálně přiměřených trestů je asi nejvíce na úseku prevence v podpůrnosti s rozmezím trestů. Zvyšovat tresty ve snaze učinit více na úseku prevence je nesmysl, když objasněnost a uložené tresty zůstanou nízké. To se všechno ví, ale nic se s tím nedělá. A buďme realisti - dělat se s tím nic nebude.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 15:55:47 18. 05. 2014
default.png
Předchozí příspěvek není pro apep ale pro pisatele dotazu, jméno apep je pouze překlik. Díky :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 14:22:46 18. 05. 2014
default.png
K čemu je diskuze o vlivu drog, jejich odhalování při řízení? Když po nákladném řízení, výrobě desítek papíru, vyhotovení barevné dokumentace, šikaně policistů a poplácaní vedení OOP za čárky, přijde soudce či zkorumpovaný úředník a dá onomu uživateli opakovaně směšný trest. Kolikrát soudci dnes jsou odtrženi od reality toliko, že drogy mají za silnější čaj a v prvé řadě myslí na to, aby nenaplňovaly věznice, protože nejsou místa a je to k tomu ještě nákladné.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GHOST-COP 10:15:56 18. 05. 2014
default.png
Jak říká santiago. Ovšem záleží na lidech, kraji, obvodě..... Někde to ještě pořád má cenu zlata, takže bys nemusel pochodit.

THC, což je to, o co se tu jedná, se drží v tucích. U silných kuřáků marihuany a hašiše lze v detekovat THC dokonce až půl roku po posledním špeku. Což teda v případě lízacího testru se asi obávat nemusíš. Ale to jenom tak pro ilustraci. Samozřejmě ideální je nehulit nebo neřídit ;-)

Hrozila by ti za to podmínka nebo trest odnětí svobody a zákaz činnosti (řízení). A to nemluvím o možné dopravní nehodě pod vlivem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 01:36:33 18. 05. 2014
default.png
APEP [2014-05-17 23:02:11]: Až si zahulíš, zajdi si po 4 dnech na nějaké oddělení PČR a požádej zda by s tebou nebyl proveden test, řekni že jsi hulila ale nevíš jestli už můžeš řídit nebo ne. Když dojdeš někam kde jsou ochotní tak tě nechají olíznout a zjistíš faktický stav po 4 dnech, nebo si ho kup zde http://www.drogovetesty.cz/119-drugwipe.html a ozkoušej doma..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 23:02:11 17. 05. 2014
default.png
Dobrý den, píšete správně, že záleží na metabolismu. Problém je v tom, že i orientačním testem může být přítomnost návykové zjištěna i po několika dnech. Záleží na metabolismu, množství a také na frekvenci užívání. U dlouhodobého uživatele je nejspíše negativní výsledek až po detoxu či hodně dlouhého období bez užívání.
Rozhodně se vyhnout řízení pokud jste pod přímým vlivem a poté nedávat důvod k provedení kontroly na drogy.
Nejlepší je nic neužívat a co vám rozhodně radím je přestaňte s tím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio