Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

čekatel prosím rady

ZDRAVÍM VÁS, MAM ZA SEBOU ÚSPĚŠNĚ VSECHNY TESTY,VČETNĚ POHOVORU NA ŘEDITELSTVÍ.PERSONALISTKA MI ŘEKLA, ŽE SI MĚ VYBRALI,ALE NENÍ V TUTO CHVÍLI VHODNÉ MÍSTO PRO MĚ A JSEM CEKATELEM.MÁTE NĚKDO ZKUŠENOSTI,JAK DLOUHO JSTE ČEKALI A ZDA JE PRÁCE VÝHLEDOVĚ TEDY JISTÁ?OSTATNÍM PŘIŠEL DOPIS,ŽE UKONCUJI PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ. A zdravotni následují až nakonec?Moc díky za každou zkušenost:-)
:: Datum založení: 23. 05. 2014 :: celkem 36 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 08:05:11 25. 05. 2014
default.png
MATES-VETY [2014-05-25 07:24:21]: Člověče, nevím jestli se to změnilo, ale za nás jsme se nikdy nedozvěděli taky nic než ty. Buď ano nebo ne, ale nikde ne důvod.

Ještě tě musím upozornit, že obvoďák tam kde bydlíš, dostane tvoje jméno a má se k němu vyjádřit co a jak, takže pokud jsi například dělal v ranném mládí binec a měli tě v merku, tak ti tam napsal něco, proč tě nemuseli vzít.
Můžu ti říct, že přes mě neprošel nikdo, kdo neměl vystupování, jednání a fyzičku. Nějaké jízdy na motorkách a fechtlech a podobné blbnutí jsem přecházel. Takže je možné, že hoši mají plné zuby maníků, co nevytvoří celou holou větu, maníků co jim za zády při zákroku budou akorát překážet a ty třeba tomuhle podle nich odpovídáš.

Nebo to taky může být úplně jinak, do práce personalistů snad nikdo nevidí, podle toho odpadu, co začal od poloviny devadesátých let nastupovat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 08:04:10 25. 05. 2014
Sekta.jpg
MATES-VETY [2014-05-25 07:24:21]:
Zkus zavolat personalistce,pokud bude rozumna nemel by byt problem , aby ti rekla proc to tak cele dopadlo...

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MATES-VETY 07:24:21 25. 05. 2014
Mates Vety.jpg
Prosím, když už to tu řešíme, mohu se taky zeptat zkušenějších borců?

Prošel jsem úspěšně fyzickými i psychotesty. Asi týden jsem čekal na termín zdravotní prohlídky, ale pak mi přišel z ředitelství dopis, že se mnou ukončují přijímací řízení.

Nevíte, jaký mohl být důvod? Chápu, že křišťálovou kouli nikdo z vás nemá, jen mě zajímá, zda se s tím někdo setkal, případně v čem jsem mohl udělat chybu. Příp. existuje šance, že se mi třeba během příštích let ozvou z personálního, pokud budou nějaká volná místa?
Děkuji

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu 19:33:54 23. 05. 2014
default.png
Děkuji moc,doufam tedy, ze se ozvuo co nejdrive a snad i zdrav.dopadnou:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MRNE10 18:04:16 23. 05. 2014
A v kterém kraji to takhle je? :) Že máš šecko hotové, si čekatel, ale nemáš hotové zdravotní?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CRYSISJURA 16:57:01 23. 05. 2014
default.png
zdravotní testy budeš dělat ,,těsně,, před nástupem až se ti ozvou a bude potřeba zaplnit ono místo, na které jsi čekatel - zdravotní testy: jejich platnost (tuším 3 měsíce) není v takovém časovém rozsahu jako je tomu u fyzických + psychologických

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio