Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Problém na finančním

Zdravím, taky bych se chtěl stát policistou, avšak mám problém na finančním úřadě. Když mi bylo 18, udělal jsem si živnost a otec na mě podnikal. Z nějakého mě nezveřejněného důvodu nemohl podnikat na sebe. Vše bylo v pohodě a já si v klidu studoval střední školu. Akorát mi ted finanční úřad poslal dopis, že tam mám dluh 800 tisíc, protože jsem nikdy, respektive otec neodváděl daně. Dodělal jsem si maturitu a koumám kam za prací. Policie mě láká nejvíce akorát nevím, zda by to nebyl problém a vzali by mě. Podotýkám, že s finančním hraji mrtvého brouka, protože jako student jsem neměl nejmenší šanci něco takového platit. Nikdy jsem nepodepsal žádnou fakturu, nic. To bylo vše na otce akorát na můj živnosták. Díky za odpověd.
ROLLS :: Datum založení: 21. 06. 2014 :: celkem 13 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GHOST-COP 19:24:17 21. 06. 2014
default.png
Na tohle se tam nekouká. Nehledě na to, že spousta sloužících je v tzv. osobním bankrotu. Říká se, že prachy budou a my nebudem. Ale prachy nejsou a nebudou a my taky nebudem :-D

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ROLLS 19:17:33 21. 06. 2014
default.png
Ono je mi zvláštní, že mě nechali udělat v Praze jak fyzické, tak psycho testy. Ted čekám na výsledky psychotestů, z kterých mám dobrý dojem, avšak je mi záhadou, že by ten dluh nedělal problém. Samotného mě to tíží, když to není mojí vinou a o tu práci vážně stojím. Aspon bych měl práci, která by mě bavila a mohl bych to řešit splátkovým kalendářem ale jestli mi třeba z ničeho nic neřeknou, že mám smůlu a že mě neberou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu ROLLS 17:53:29 21. 06. 2014
default.png
.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio