Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

NEZAPOMENEME: Tomáš Bittner (REDAKCE)

NEZAPOMENEME: Tomáš Bittner
Projekt NEZAPOMENEME!
Foto: Policista.cz

Ani se začátkem letních dovolených nesmíme opomenout padlé policisty a jejich osudy. A právě dnes si připomínáme osud dalšího z policistů, který svůj život ztratil díky ozbrojenému pachateli.

Autor: Petr Klinovský
Publikováno: 05. 07. 2014
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BUBI 11:02:18 13. 07. 2016
default.png
Ve vší úctě a respektu ke zbytečně zmařenému životu nadstrážmistra Tomáše Bittnera musím uvést odlišnou verzi této tragické události:
Zedník Jan Holzhauser se na začátku července roku 1994 vrátil nečekaně domů z práce. Prý za to mohla nevolnost, nebo stesk po manželce a malém dítěti, kdo ví. Zde byl svědkem manželčiny nevěry s jejím známým policistou, nachytal je prý tzv. in flagranti. V afektu a rozčilení sebral policistovi jeho služební zbraň a střelil...
Nechci tímto komentářem jakkoliv snižovat úctu ke zmařenému mladému životu. Na živu již dnes není ani Jan Holzhauser. Kontaktoval jsem autora článku, který mi potvrdil, že informace uvedené v článku má pouze z doslechu a že mnou uvedená verze se mu zdá pravděpodobnější.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio