Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Rozhovor na F1 s ředitelem dopravky Ing. Lerchem

Dnešního nedělního odpoledne, jeďa z výletu, poslouchal jsem F1. Tam se nějaký redaktůrek (dost často docela mimo mísu) ptal Ing. Lercha na lecjaké věci hledně opilých a zdrogovaných řidičů, co na to policejní statistiky... Jožišmarjá, to byla psina. Pánové, si to stáhněte a kdo tady ještě chce něco vykládat o tom, že se něco dělá jinak než starým debilním čárečkovým systémem, tak Vás tohle vyvede z omylu. Dotaz: opilci za volantem co a jak. Lerch odpovídá, že ještě do minulého roku počty ožralů zadržených PČR klesaly, ale letos ouha, zase stouply. A jako příklad nějakého poměru střízlivých a podnapilých řidičů redaktůrkovi uvedl celorepublikovou DBA, kdy z cca já už nevím asi 36 000 zastavených aut bylo nějakých sto a něco opilců na přestupek a nějakých cca 30 na trestňák. Soráč, ale to je moc! Při každé DBA (Kryšot a jiné voloviny) lidi den dopředu věděli, co se bude dít a odkdy - dokdy se to budí dít. A podle toho to taky při DBAčku vypadalo - nula od nuly. Celá léta jsme na poradách křičeli, nikdo nás nebral v potaz. Nedělejme to tak, nemůžeme na zajíce s bubnem. A tenhle Inženýr (nechci ani vědět čeho) buďto věší záměrně laikům bulíky na frňáky nebo to fakt neví o co jde. Co je horší, nevím sám. Vzhledem k tomu, že srandu si z daňových poplatníků tihle méněžerové dělají co já pamatuju, tak tohle už nebude ani berná mince, to je už běžné chování. Nebyl schopen samozřejmě říct ani to, na kolika procentech případů "chlastů" a "smažek" se podílí recidivisté, ani počty případů a počty pachatelů, tedy že třeba 100 případů chlast a drog ale k nim jen např. 65 pašíků, páč zbytek je recidiva. Nevědí nic, netuší proč se počty čeho zvyšují nebo snižují, jen se celá desetiletí dohadují - cucají si odpovědi z prstů. Nebyl schopen prostě říct nic mimo počty čárek. Tihle lidi nevědí důvody ani příčiny, celá léta mají před sebou jen kvantitavní ukazatele kolik a čeho a valí takové zmaty když se jich někdo něco ptá, že se chce až brečet. Jsou líní si s údaji pohrát, ptát se na něco jinšího než na kvantitu. Za těch jejich padesát táců bysme taky ani my ráno nevstali z postele, co? Nechce se mi ten rozhovor rozebírat, ale co jeho odpověď, to blbost jako stehno. Ne že nebyl připravený, on o tom co jeho hoši dělají, proč to dělají, jaké mají následky ty jejich kraviny co vymýšlejí atd. nic netuší. Nevím jestli došlo na tradiční lež: díky činnosti PČR počty mrtvých na českých silnicích klesají, protože se mi u železniční trati ztratil signál. Vím jen to, že jsem za osm let co jsem v céčku, viděl silniční kontrolu cca 5 x!!!! 2 x mě stavěli, jednou dcerku. A to jezdím denně. Ještě by mě zajímalo, kolik těch kontrol hlídky nadělají a kolikrát funí do toho Drägaru hoši sami, aby byl šéf spokojený, hahaha!
HAMMER :: Datum založení: 13. 07. 2014 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio