Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Celkova delka policejni pripravy?

Čau , chtěl bych se zeptat jak dlouho trvá i s kurzem zbraně příprava na policistu 10 nebo 12 měsíců ??? Dik
PTERR :: Datum založení: 16. 07. 2014 :: celkem 3 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JANM 19:44:54 14. 08. 2014
default.png
Měl jsem 6 měsíční zopku a dost do nás hustili právo, pořádkovou a kriminalistiku. Stejně po zopce je vše jinak. Co se týče výcviku je to dobrá zkušenost pro službu, ale stejně služba (praxe) naučí více. Jsou instruktoři co se snažejí dát všechno do toho, aby během výcviku posluchač dostal co nejvíce užitečných rad. Pro mě byla zopka náročná vždy na modelovkách, neboť tam se ukáže spousta taktických chyb či právo jak máš naučené. Dle mého názoru zopka by měla být 18 měsíců + 6 měs praxe ne na rodném útvaru

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHN158 13:10:48 14. 08. 2014
john158.jpg
12 metrů a je náročná fest, je potřeba pořádně zabrat, zamakat, učit se a učit se.. Stejně pak po škole budeš uplně mimo hru..ale získáš aspoň nějaký povědomí..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PTERR 12:26:48 14. 08. 2014
default.png
A este jsem se chtel zeptat jak je ZOPka narocna ???

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio