Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policista odmítl vypovídat, aby pomohl kolegovi z problémů

To jsou ti srdcaři u Policie, nemám pravdu? :-))) http://www.novinky.cz/krimi/342572-policista-odmitl-vypovidat-aby-pomohl-kolegovi-z-problemu.html
KARL :: Datum založení: 18. 07. 2014 :: celkem 87 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KARL 18:04:00 20. 09. 2014 blokovaný
Karl.jpg
Vy drbani, toto Vám asi nic neříká, že ?? !!!
“Slibuji, na svou čest a svědomí, že při výkonu služby budu nestranný a budu důsledně dodržovat právní a služební předpisy, plnit rozkazy svých nadřízených a nikdy nezneužiji svého služebního postavení. Budu se vždy a všude chovat tak, abych svým jednáním neohrozil dobrou pověst bezpečnostního sboru. Služební povinnosti budu plnit řádně a svědomitě a nebudu váhat při ochraně zájmů České republiky nasadit i vlastní život.”

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu JOHN158 10:38:59 08. 08. 2014
john158.jpg
nebo je to tajnej agent s úkolem infiltrovat se mezi bezdomovce a narkomany, aby odhalil kdo tedy sestřelil to malaysijské letadlo a proč..sem občas zavítá si narovnat ego a získat tajné info :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 15:31:19 07. 08. 2014
default.png
Karl chtěl být domovním důvěrníkem a členem občanské stráže...bohužel pozice mu zrušili.. :/

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHN158 14:33:18 07. 08. 2014
john158.jpg
Kárl fon Banhof : zrovna ty jsi ten pravej na posuzování kvality jinejch.. asi předseda občanských komisí co ? proč nejdeš dělat přísedícího na MS Brno nebo MS Praha ?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARL 23:29:16 06. 08. 2014 blokovaný
Karl.jpg
hamer, víš co je dobré pro Policii ?? Že jsi šel do prdele, protože takovýho brouka pytlíka bez mozku, tam mít, je hotové neštěstí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 18:47:53 28. 07. 2014
default.png
JANKA [2014-07-28 01:13:34]: Co by měl policista jako dělat, když staví odcizené auto a řidič ujíždí? No střílet jako divý, tu do srdce nevinnou chodkyni, tu někoho dalšího, tu blbku na sedačce spolujezdce, příště nevím koho.
To chcete slyšet, madame?

Není omluva pro ten idiotský paragraf o střelbě na ujíždějící auto houfem (díky nulovému výcviku) amatérů, kteří svoji zbraň vůbec neovládají ani v klidu, ne ještě za jízdy!!!!

Ať je Pitaval blbý jako Denver nebo vagon vietnamských dělníků, tenhle paragraf je prasárna, která přivádí do neštěstí jak drbany, tak nevinné, tak poldy samotné.

Zajisti, aby se kulka zavrtala drbanovi za volnatem do hlavy v momentě, kdy auto sjede někam do pole, nikomu jinému se nic nestane a auto zůstane nepoškozeno až na to okno vzadu a sračky na předím okně, a pak se tohle oprávnění může používat.

Nevím jak přesně zní dneska zákon o policii, náš starý zněl, že policista nemusí provést ... pokud není na to vycvičen, ale znít by to mělo, že to nesmí provést v těchto případech: a jedeme:
a) střelba z jedoucího auta
b) sahání na neznámé předměty u nihž je podezření na výbušninu atd atd atd...

Jsi polda, na kata budu kandidovat já.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JANKA 01:17:19 28. 07. 2014
default.png
HAMMER [2014-07-27 08:31:14]: a jak vidím, tak jste dobře vědě,l nač se ptám. Takže své školení o tom co a jak má dělat a co a jak nemá dělat policista adresujte k jinému dotazu :-). A neházejte všechny do jednoho a hanlivého pytle. Děkuji :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JANKA 01:13:34 28. 07. 2014
default.png
HAMMER [2014-07-27 08:31:14]: Díky...ale já se ptala pána právě na ten konkrétní případ, kdy policisté při zjištění stavěli odcizené vozidlo a řidič ujížděl. Došlo během pronásledování ke střelbě a byla smrtelně zraněna spolujezdkyně v odcizeném autě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 08:47:41 27. 07. 2014
default.png
Denvere alias P.čov.le, nebo jak si to říkáš jinak, ty by jsi měl zajít do obchodu, koupit tam lahvinku dobré skotské co pil Cowley, a poslat ji tomu poldovi, co tu blbku v tom autě poslal omylem a nechtě na věčnost, kde krade andělům peří z křídel nebo spíš bych to viděl že krade čertům polínka.

Víš proč? Ty jsi tak blbý, že by jsi mohl přesně takovému matroši sednout na lep a při tvé neskonalé blbosti byste neměli v garáži sice auto, zato asi tak pět vrstev nakradených věcí. A hádej jak by to dopadlo, kdyby si pro ni nakonec poldové přišli? Jo, správně, sebrali by tebe.

Takže Cowley pil Grand's ku. Adresu si sežeň přes odbory třebas.

Ty tady děláš, jako kdyby smrt něco nepatřičného, co k životu nepatří jak k velbloudovi hrby. Smrt je denně kolem každého z nás, jedno koho nebo čeho, jenom přitroublíci mají pocit, že tu mají být věčně a jakou že jejich nebo číkoliv život má vysokou hodnotu. Tvůj nebo můj život má hodnotu pouze dočasnou, námi těžko kolikrát ovlivnitelnou a pak už jen záleží, jak ten život prožiješ a kolika lidem ho uděláš lepším. Tvůj nebo můj odchod bude takovou ztrátou pro lidstvo, že si na tebe nebo mě po roce už mimo nejbližších cca pěti lidí nikdo nevzpomene. Se prober. Dnes funguješ, zítra ti zhasnou na přechodu pro chodce třebas "světlo" a máš pokoj. Jsi snad nějaký nadčlověk, bůh nebo co?

Právo každého končí přesně v místě, kde začíná právo jiného. Exituje obrana proti bezpráví a drban musí počítat, že při této obraně bude terminován on i jeho kumpáni včetně blbek. Nebo myslíš, že je nějak nepřípustné provrtat Lugerem blbku? Že to odporuje zákonům fyziky, balistiky, biologie, které člověk nemůže jaksi měnit, může je jen poznat?

To domácí mazlíček má vyšší cenu pro svět a jeho fungování od přírody dané než tenhle odpad. To už ta včelka opylující kvítka a rostlinky, abysme měli my lidi co žrát, má vyšší cenu než blbka, která by porodila stejný matroš jako je sama, ale jediný užitek za celý její nikomu neužitečný /a to říkám ještě moc kladně v její prospěch, protože kdoví co komu provedla zlého) život ní bude hnojení macešek zespoda na kerchově. Konečně bude dělat něco pořádného v rámci neměnných zákonů této planety.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 08:31:14 27. 07. 2014
default.png
Janka: co by měl policista dělat, když někomu odcizí vozidlo? To je velmi prosté: protože policista dělá svoji práci dobře, že, tudíž územáři vědí v které stodole kdo co má a co tam jezdí, že, má okamžitě tipa kdo by to mohl být, kde auto asi bude a jde po něm. Vytěží si KO a jiné věci případně požádá kolegy z kriminálky když do toho sám nemůže a pastička zklapne.
To ovšem pouze ve velmi vyjímečných případech, protože když ten územář dělá svoje, drban v rajónu ví, že to polda ví a nebude do té stodoly vozit kradená auta v počtech sto kusů ročně a tam je beztrestně rozmontovávat. Drban při práci policie na poli prevence se nemá prostě kam vrtnout. Obané všechno vidí, slyší a všímají si, polda je má správně zpracované, informuje je co se v rajónu děje, na co si dát pozor atd atd. pořádá s lidma setkání co čtvrt roku a oni pak informují jeho.

Co policie naopak dělat nemá, když se někomu ztratí auto, je vědět kde, kdo kdy, jak čím, proč ale čekat, až toho bude víc aby se skupina více rozkryla, srát na to žwe skupina věci zničí, rozprodá jedna kam kde už je nikdo hledat nebude a asistovaně tak poškozovat již poškozené, jako se tomu děje u jisté zkurvené nejmenované firmy, kde se dělají jen čárečky. Přesto, že proti tomu postupu protestují i mnozí slušnější manageři.

A to není jen u krádeží aut.

Myslitelé obhajující postupy, kdy se čeká až bude rozkryta celá síť od zlodějů po překupníky atd atd, nevidí, že drban okrádá dalšího a dalšího a naprosto neberou v potaz to, že po rozkrytí celé sítě nefunguje justice, takže polovina drbanů zůstane na svobodě, zbytek je po nějaké době puštěn z vazby a ti nejhorší dostanou tak směšné tresty, že už s tím dopředu kalkulují. Tresty nejsou prostě odstrašující a to se může policie třeba potento.

Jenže ona se naše policie skutečně nepotento. Naše policie funguje na čárečky a ten systém se nikde, ani v jednom bodě, nedotýká oprávněných zájmů daňového poplatníka mít od drbana klid. Zato se až příliš často dotýká ochrany drbanů. Ať už fixlováním se statistikama a ochrany drbana před trestním postihem, nebo tímhletím příkladem, nebo konče blbými DBA vytroubenými pro piráty a drbany do světa, aby nevyjížděli.

To už není ani skvrna na uniformě českého poldy obecně, to je ten polda od hlavy až k patě od sraček. Hubu má přelepenou pořádným lejnem, bojí se sílícím šikanem nadřízených gaunerů ozvat k čemukoliv, tomu říkám "sloužit a chránit" K tomu nápisu si tam nalepte rovnou: "svému vedoucímu".

Polda se má velmi bát jedné věci: svého svědomí. Český polda je však statečný, ten se nebojí ničeho. A tak místo brigády nebo baretu dostane za chvíli na hlavu rolničky naprostého kašpara. Policie v tomto státečku může děkovat bohu, že novináři jsou nevzdělaní idioti honící senzace a neschopní pochopit něco více, že krev má stříkat asi metr daleko a kdo s kým spí, mohl by spát nebo chtěl by spát.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio