Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Přestupek v podmíce

Dobrý den. Mám takový dotaz: Bývalý přítel je v podmínce na tři roky (2 měsíce má za sebou) s tím že když něco udělá jde na rok sedět. Je to asi 14 dní co mě vyhodil z bytu a prodal bez mého vědomí mé věci aby měl na pervitin. Byla jsem to nahlásit na policii a má to jako zpronevěru notebooku a přehrávače mp4. (policice škodu vyčíslila na 2500) Chtěla jsem se zeptat jestli je možnost, aby se mu podmínka navýšila, nebo půjde tedy sedět popř.jak se to bude řešit. Dříve byl trestán za ublížení na zdraví, omezování osobní svobody atd. Podmínku má teď za loupež, že okradl a fyzicky napadl svého kamaráda pod vlivem pervitinu. Děkuji za odpověďi :)
ZDENULKA721 :: Datum založení: 01. 08. 2014 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio