Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zákrok proti ujíždějícímu motorkáři

http://silnicnimotorky.cz/videa/policejni-utok-motorkare/#comment-5130
PAVELNO :: Datum založení: 13. 09. 2014 :: celkem 239 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JOHN158 11:41:46 15. 09. 2014
john158.jpg
v tomhle tom má Hammer svatou pravdu, sdělovačka za ublížení na zdraví z nedbalosti..postavení mimo službu, propustka do civilu..copak ti mlaďoši z toho zákroku nemají hypotéky, půjčky, nepotřebují každého 15týho berouse ?
Post stressová reakce, to psycholožka určo potvrdí, ale co na to funkcionář s personální pravomocí ???? Přál bych si aby dostaly druhou šancu..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ADI 09:49:10 15. 09. 2014
default.png
Az me bude mit ta inspekce luxusne nabodnuteho na vidlich tak pujdu delat elekrikare a budu spokojeny jako ty.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:07:38 15. 09. 2014
default.png
ADI [2014-09-14 22:32:18]: To je ti novinka, Adi, já ti povím, jsi takový všímavý! Jenom je dost dobře možné, že než si všimneš ještě dalších věcí, bude tě mít inspekce na těch vidlích luxusně nabodnutého.

Třeba toho, že tato společnost nemá už třetí desetiletí zájem o fungující policii. Proč se vnucovat se svými službami někomu, kdo to nejen že nechce, ale ještě je proti tobě, když ty ho chceš jen chránit? Blikáte na sebe na silnicích, voláte do rádia kde stojíme? Tak se pozabíjejte! Vpřed! My vám v tom za ty prachy a stálou dehonestaci bránit nemíníme.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:02:32 15. 09. 2014
default.png
Za nás (před dávnými lety) nám tloukli do hlav, že honění ujíždějícího motorkáře je náběh inspekci na vidle. Když totiž motorkář zastavit nechce, ve stresu z pronásledování je strašně zranitelný ale co hůř, s ním celé jeho okolí.

Přišel i oficiální pokyn a ten byl poměrně obsáhlý, velmi dobře rozebíral celou problematiku i s reakcí veřejnosti.

Staří pardálové k tomu měli ale mnohem jednoznačnější stanovisko to znělo přesně takto:

- jako mladí jsme načerno a všelijak možně jezdili všichni. Není potřeba kriminalizovat a honit kdejakého šmudlu, jsou to telata a zbytečně se situace hrotí. Když DDO při pronásledování spadne, máme na krku inspekci. Za ty prachy a (ne)zastání veřejnosti to nestojí. Máme se vrátit ze služby živí, zdraví a netrestaní. Nasrat na ně!

Vás toto nikdo neučil?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ADI 22:32:18 14. 09. 2014
default.png
DAX [2014-09-14 20:32:23]: Když je člověk chytrý tak na tom vydělá. Někteří lidé se díky policejnímu zákroku dostali do poslanecké sněmovny, že? Nechápu jak můžou lidé volit někoho, kdo už v základu nerespektuje zákon. Bohužel smutný obrázek dnešní společnosti.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 20:32:23 14. 09. 2014
dax.jpg
Škoda slov. Pokud se tady nebude uznávat pravidlo " Nerespektuješ zákon, nerespektuješ výzvu Policie - je to Tvoje volba, ale sám se tím zbavuješ všech práv, dostaneš na budku a všechny následky a škody, které vznikly v důsledku Tvého neuposlechnutí a nerespektování výzvy, jdou plně na Tvoji hlavu"
A pokud se k těmto případům nebude takto přistupovat, tak to bude pořád dokola. Chudáček gauner bude uctíván v médiích jako hvězda trpící pod brutalitou Police, která si ho drze dovolila vyzvat k zastavení a Ti, kteří se snaží aby byly zákony dodržovány a tím chrání slušné lidi, jsou vyšetřováni a dehonestováni. Proboha kde to žijeme. V normální společnosti by snad měla být většina na straně strážců zákona, ale u nás v Absurdistánu je tomu stále naopak....Chtěl bych slyšet ty zastánce a vytrubovače Policejní brutality, kdyby ten chudáček předtím zmrzačil a přejel jejich dítě.....stejně jako kolegovi Pavelnovi, se mi z toho chce zvracet velebnosti...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 10:11:30 14. 09. 2014
default.png
Samotné naražení motorky se mi z pohledu vzdálenější kamery, nezdá tak jednoznačné jak je prezentováno. Osobně si nemyslím, že by šlo o úmysl motorkáře narazit na sloup a rozbít policejní auto a ohrozit sebe sama. Ono totoiž to vypadá, že vozidlo bylo těžce ovladatelné a motorka se dostala pod spodek.

Chování poté je neomluvitelné, jednak je to frustrace a jednak projev postresové neadekvátní reakce, která se skutečně těžko zvládá. Pouze u několika málo speciálně vycvičených jedinců a to ještě většinou v amerických filmech.

Pro mne závěr, že skutečně akci nezvládli.Ovšem na trestný čin bych to neviděl ani náhodou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu EM488 02:38:24 13. 09. 2014
default.png
Konečně (doufám) nesestříhané video a dá se udělat aspoň částečný úsudek. Moc toho teda vidět není, celá nehoda trvá dvě vteřiny, takže jsem zvědavý, jak z tohohle chce ten zasr… GIBS dokázat, že poldové „motorkáře“ srazili s úmyslem ho rozmáznout o sloup. Celý případ si přímo říká o znalecké posudky z oboru dopravní nehody a z oboru sebeobrana-donucováky (JUDr. Náchodský nebo Ing. Maláník by se mohli angažovat) a taky o několik vyšetřovacích pokusů. Pokud si dobře pamatuju, ta cesta ze směru příjezdu obou vozidel vede prudce do kopečka, takže řidič hlídky po najetí na chodník už „motorkáře“ vůbec nemusel vidět, jak se mu zhouplo auto. Následný zákrok komentovat nebudu, zcela jasně tam pracuje otřesení po nehodě. U obou stran. A taky pevně doufám, že údaje v úřeďáku korespondují s tím kamerovým záznamem, i na tomhle je naše slavná „ynšpekce“ schopná se otáčet.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVELNO 00:57:41 13. 09. 2014
default.png
http://silnicnimotorky.cz/videa/policejni-utok-motorkare/#comment-5130

Zde jsem našel celé video k zákroku, není tu někdo kdo mluvil s kolegy, co se přesně na místě stalo?

Co ostatní, taky vidíte brutalitu našich kolegu? Haha, je mi k blití jak pachatel co nerespektuje výzvy k zastavení chodí do televize a tam z něj dělají chudáčka a z policistů brutální mlátičky, hnus!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio