Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Pomoc při seminární práci (Plzeň)

Zdravím, už nějakou chvíli jsem zde pouze jako tichý pozorovatel, dnes jsem se ale i já rozhodla založit diskuzi. Původně jsem myslela, že se mezi vámi uniformovanými pokusím najít budoucího manžela, jak jsem totiž zjistila, funguje to tu i jako seznamka. :) No ale to třeba někdy jindy..:) Dnes bych na vás měla prosbu. Jsem studentkou veřejné správy a pracuji na seminární práci na téma "Správa policie". Troufám si říct, že o policii něco vím, zajímám se o ni. Ale při vypracovávání tématu bych měla ráda k ruce i někoho z vás policistů. Vy totiž všechno to, co mi Google může najít teoreticky, znáte i v praxi. Pokud by se mezi vámi našel někdo z Plzně, bylo by to ideální, osobní setkání bude asi přece jen lepší. Jestli tady ale nikdo takový není, budu ráda za každého, kdo je ochotný pomoci. :) Děkuju..:) Mějte fajn večer.
DOMICH :: Datum založení: 24. 09. 2014 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio