Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

posilovna v praze

Neví prosím někdo, jestli se dá někam chodit zdarma do posilky, když jsem u policie? Díky :)
DOMINATOR10 :: Datum založení: 10. 11. 2014 :: celkem 2 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CHIP 20:15:40 13. 11. 2014
Chip.jpg
Pokud jde o Prahu, centrální posilovna je na Kongresce. Dále je posilovna na slanské Mop Řepy, ale ta je v současné době určená především pro příslušníky OŘ Praha I, další je na Ohs Praha II kousek od Vinohradské. Spj má posilovnu na akadě a PMJ v Ďablicích. Asi i další útvary mají pro své příslušníky nějaké "železné kliniky." Na Proseku cvičí kluci u měšťáků, stejně jako v Lupáčovce na Praze 3. Jo a posilovnu má i VPŠ v Hrdlořezích. Ale musíš být členem jejich sportovního klubu. No a to je asi všechno... :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KUBAJS23 19:33:34 13. 11. 2014
default.png
Myslím, že na Slánský (Řepy) je posilovna pro příslušníky PČR. Ale mám to jen z doslechu, já osobně jsem tam ještě nebyl...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio