Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zaměstnanci GIBS měli odposlouchávané telefony (REDAKCE)

Zaměstnanci GIBS měli odposlouchávané telefony
Bývalá Inspekce PČR, z níž vznikla GIBS
Foto: ilustrační

Desítky zaměstnanců Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) měly ve svých telefonech nainstalovaný software, který umožňoval odposlouchávání telefonátů i okolí, sledování polohy i stahování dat. To vše, aniž by o tom "giboni" věděli.

Autor: redakce
Publikováno: 08. 12. 2014
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu VETERAN2 23:54:44 29. 10. 2015
default.png
HAMMER [2015-10-28 07:49:48]: Nedávno byl v televizi pořad o Praze předminulého století. Od té doby, co se zdvihla v Praze vlna češství a začaly se stavět různé kulturní domy a podobně, se snad s každou stavbou pojilo nějaké rozkrádání. A to bylo za císaře. Ještě horší to bylo za první republiky. To už se kradlo všude a nic se nedělo. Ono je relativní, co je to nejhůř. Co je nejhůř pro obyčejné lidi, je kolikrát nejlépe pro ty, kteří jim vládnou.
V Rusku vládne starý KGBák, a na to, co je Rusko za stát, šlape a v Sýrii i na Ukrajině předvádí světu, že je třeba s ním počítat, přestože už to není, co bývalo.
V Izraeli vládnou bývalí vojácí a podobně a ten stát taky vcelku funguje.
Na západě vládnou kariérní politici, herci, disidenti a jiné zkrachovalé existence a od EU po USA ukazují všichni jen neschopnost.
Změnit vládu v demokratických volbách je relativně snadné i bez násilí, ale dokud tu vládu volí stádo, bude pořád stejná. Jaký rozum, takové dílo.
Aspoň zatím to vypadá, že pravdu má spíš Dax a až čas ukáže, jestli se ještě někde schovávají zbytky rozumu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:49:48 28. 10. 2015
default.png
DAX [2015-10-28 01:23:59]: Klid, až bude nejhůř, tihleti blbci půjdou na kandelábr jako první a pak se budeme moci konečně předvést, zda si umíme svobodu uhájit. Jak o zpíval Kryl: zaujímáme postoje, místo abychom stáli.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 01:23:59 28. 10. 2015
dax.jpg
Úvahy to jsou vcelku správné, bohužel už v tomto systému neuskutečnitelné. Myslím , že už je to rozjeté tak, že katastrofa je neodvratná a je jenom otázkou času. Tento pseudo-lidumilský-demokraticko-humanitní-multikulti zázrak svojí nebetyčnou hloupostí a neschopností hájit národní zájmy, tradice a odkaz svých předků a nekompromisní vymáhání práva a zákonů a ochranu vlastní lidí, nakonec požere a zahubí sám sebe.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 23:16:24 26. 10. 2015
default.png
Založit novou polici je při současném stavu jediné možné řešení, ale asi neuskutečnitelné. Ten zbytek nechat na nedůležitých místech a pouštět k co nejméně informacím. I ze současného kádru by se určitě dalo vybrat, ale není zájem a děje se pravý opak. Na Slovinsku je dobře znát, kam vedou úspory. Chtějí reaktivovat veterány. Někdo je názoru, že se budou chtít vrátit. Snad to mají něčím podložené. U nás náborují mladé. Nejspíš tuší, že mezi těmi, kdo už sloužili, by se těžko hledal optimista, který by chtěl zpátky. Slovinsko je první stát, který nezvládl bezpečnost na svém území a to se tam dohromady nic neděje. Někdo odsuzuje Poblatské státy, že nechtějí uprchlíky. Při velikosti těch zemí a už tak potenciálně problematické výrazné ruské menšině se není co divit. Brzy by na tom mohly být hůř než Slovinci. Obávám se, že ani u nás by nemuselo být zhrošení velké a byl by problém.
Hezky si to malujete. Nakopávat byste chtěli. Daně budete platit. Náš tisk se odvolal na někoho, kdo popřel německý návrh na zvýšení daní jako fámu a tím to skončilo. Ale Německo dá z rozpočtu na krizi 2,5 procenta. Netuším, k jakému datu. Vcelku se mlčí o tom, že 2 třetiny nákladů nesou města. Celkový náklad uvádí Němci na 15 miliard Euro. Mně to vyšlo přes 3 procenta, protože jsem netušil nic o nákladech měst. Tímto se omlouvám za nepřesnost. V Německu už je proti Merkelové kde kdo a to i ze starých spojenců. Když bude někdo chtít společnou ostrahu hranic nebo podobně, Německo už to nebude mít z čeho platit. A nebude ani vůle. Pak budeme platit my za jejich humanitu. Možná je opravdu na čase pouvažovat o vystoupení z Unie.
Docela mě zaujalo, že ubytovny většinou zapalují lidé z okolí, kteří dosud neměli problém se zákonem. Strach a zkušenost z nich dělají kriminálníky. Přitom je na vině hlavně vláda. Velice smutné.
Tady
https://www.youtube.com/watch?v=9wP5VWMLd-c&feature=youtu.be
něco pro zajímavost.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:52:51 24. 10. 2015
default.png
DAX [2015-10-23 23:39:11]: No, vidím to pořád stejně: mafie je prolezlá celým českým četnictvem. Jediný způsob řešení je celý ten ansámbl rozpustit a začít znovu. Znovu psychotesty, navíc testy znalostí, testy schpnosti pracovat kreativně, umění se chovat...
No a můj bonus: z každého páru manažerů nejméně dva zastřelit. :D :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 23:39:11 23. 10. 2015
dax.jpg
HAMMER [2015-10-23 07:43:44]:
Sůdruhu majore, hen ten sůdruh narušitěl morálky mužstva, bohužel nemohu být, neb ve vezdejší kotlině, již žádnou morálku nemá už ani hen ten slovutný sůdruh faráár v tej katedráli na Hradčanovi...ha ha

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:43:44 23. 10. 2015
default.png
DAX [2015-10-22 22:56:35]: Kefalín, preboha!!! Veď vy ste ten ... henten... ako sa to len.. narušiteľ morálky mužsva! Defektista!!!! Buboňov a Salámov zdrapte pod krkom a eště vo vzduchu ich do riti nakopte!!! :D :D :D Vám sa nepostaví!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 22:56:35 22. 10. 2015
dax.jpg
HAMMER [2015-10-22 12:38:45]:
Soudruhu majore, henten zázrak spatřujem v ironickém pousmání nad obrpodvodem soudruha agenta Havla a jeho tlupy udatných rytířů z gangu "Disident Dollar-Marka" nad kterým většina zpitomělých podaných jásala, jako by Ježíš sestoupil s nebes....ha ha

Ještě bych k Vašemu popsanému hodnocení toho zázraku přidal perspektivní vidinu EU kvoty min.10člené rodinky Bubon-Salámů ve své mancardě každému rodilému čehůnovi. A bude celý zázrak doveden k dokonalosti. Soudruhu majore a potom se teprve vrazi z Wall streetu budou klepat strachy...ha ha

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 12:38:45 22. 10. 2015
default.png
DAX [2015-10-22 00:32:51]: Móžete mi prezradit, Kefalín, čo takého vám ide na mysl mysli pod hen tým slovom: zázrak? Kde něco takového spatřujete? :D :D

Zlaté živnostenčení, zlaté shánění kunčoftů, zlatá práce od nevidím do nevidím proti tomu .. nebudu urážet bordel ... jménem PČR.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 00:32:51 22. 10. 2015
dax.jpg
VILCACORA [2015-10-21 08:09:54]:
V podstatě nic nového pod sluncem. Pouze další střípek do mozaiky polistopadového zázraku....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio