Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Sportovní poháry pro pořadatele policejních soutěží

Mezi nejčastější ocenění udělované pro vítěze policejních a dalších sportovních utkání patří sportovní poháry. Dalšími oblíbenými oceněními jsou medaile, diplomy – jak kovové, tak papírové, různé skleněné trofeje, emblémy, standardy, talíře nebo plakety.

Poháry "SUPER EKONOMY" Pohár SUPER EKONOMY SE2

ukázka: zdroj Poháry Bauer - ceny cca od 79 Kč

Podle umístění soutěžících je možné zakoupit poháry zlaté, stříbrné a bronzové. Můžete si je buď zakoupit jednotlivě, nebo v sadě, která obsahuje všechny tyto tři druhy. Jednotlivé sportovní poháry můžete ozdobit víkem, které je možné zakoupit v příslušné barvě daného poháru, dále emblémem s konkrétním sportovním odvětvím či štítkem obsahujícím informace o dané sportovní události.

Plaketa PL43 Kliknutím zobrazíte detail obrázku.

ukázka plakety

Sportovní poháry mají připomínat všem účastníkům, sportovcům a sportovkyním, kteří stanuli na stupni vítězů, jejich úspěchy a mají je motivovat pro další výborné výkony. Navíc jsou krásnou dekorací všech obývacích pokojů nebo společenských prostor. Poháry bývají rozděleny do třech kategorií, podle výše ceny. Můžeme je tedy rozřadit na poháry ekonomické, standardní a luxusní.

 

Poháry "SUPER EKONOMY" Pohár SUPER EKONOMY SE6

ukázka poháru

JAKUBA :: Datum založení: 10. 12. 2014 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio