Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Předpokládaný výsledek.

http://plzen.idnes.cz/soud-s-policisty-kteri-napadli-bezdomovce-fi5-/plzen-zpravy.aspx?c=A141205_112816_plzen-zpravy_ban - docela mi vrtalo hlavou, jak je chtějí odsuzovat absolutně bez důkazů. Ale pan soudce si to zjevně myslel také. Vyjímečně logické rozhodnutí soudu. Díky za každé takové.
DANIK :: Datum založení: 13. 12. 2014 :: celkem 11 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 21:21:18 18. 12. 2014
default.png
Já jsem studiem mnoha a mnoha případů těchhle primitivních blbek dospěl k názoru, že tam nehraje roli nějaký její cíl jako intimní poměr atd, proč se drží nějakého rabiáta a proč nezabrousí ke slušnému chlapovi.

Tam totiž hraje roli absence potřebné inteligence, tam to začíná naprosto jednoduchými věcmi, které ta osoba nezvládá počínaje základní hygienou, základními zručnostmi, sociálním necítěním, pologramotnosti, neschopností domýšlet svoje jednání a chování atd atd atd. Zkrátka IQ o pět stupňů vyšší než aby se neposrávala za chůze.

Takové boží hovádko si prostě slušného chlapa nenajde, protože o takovou si slušný chlap neopře ani kolo. Tito lidi "sedají k sobě" jako vrána k vráně, v podstatě jste si mohli v rajónu klidně vsadit, kdo s kým kamarádí - bylo to jako takové pexeso: vzali jste si jména všeho póvlu v obci a mohli jste se vsadit, že spolu něco mají buďto jako pachatelé nebo pomocníci atd. U každého z nich jste nacházeli stopy po jiných, tu mozaiku jste nemuseli ani skládat případ od případu a střípek po střípku, stačilo prostě dát tahle jména na jeden papír a práce najednou byla tuze jednoduchá. Nepotřeba ani KO kdo a kde s kým byl kontrolovaný, v jakém autě, to všecko stálo před jejich domky.

Hranici koho chránit a koho ne jsem si vytvořil záhy jasnou: tenhle póvl potřeboval vždycky jen vidět policajta, aby se na místo přijelo, pokecalo se s nima, hodil se nějaký vtip, oni se smáli jako blbci a najednou si nikdo na nic nechtěl stěžovat. Primitiv byl rád, že se s nima policajt jakože kamarádí a zapomněl na ty svoje blbiny...

Že se druhý den mydlili zase nic nezměnilo na tom, že se prostě do žádné zbytečné cely mimo rajón na tři hodiny nejelo, že se řeklo operačnímu že to byla jen běžná hádka a už je klid...

Protože jinak by byl výsledek nekonečné vyjížďky na kdejaký prd, furt mimo rajón jak by se drban vezl do cely, ještě ráno by se mu vezly věci na oblečení atd atd.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 09:16:00 18. 12. 2014
default.png
HAMMER [2014-12-18 06:29:21]: Žel taková je realita. Většinou slaboduché ženy a někdy ženy, které mají problémy se sebevědomím, takoví mezci přitahují, zejména fyzicky. Někdy prostě potřebují cítit, že je někdo ovládá, má nad nimi moc, fyzicky je převyšuje, rozhoduje o tom co s němi bude a jsou na něm plně fyzicky a sexuálně závislé. Je to smutné, ale máš pravdu.

Samozřejmě, že nemůžu souhlasit s tím, že by se jim nemělo pomáhat. Jsou však hranice, za které by policie neměla jít. Pokud se opakovaně sama postižená vzdá ve prospěch pachatele práva na potrestáni, aniž by to bylo zapříčiněno nějakým strachem, ale obavy, že přijde s podezřelým o fyzický intimní kontakt. Poté samozřejmě bych vážil, zda nějaké trestní řízení, po provedeném zákroku a pominutí ohrožení dané ženy má smysl a není nakonec kontraproduktivní. Možná, že následná obava, že nejde systém zneužívat, povede tyto ženy k větší rozhodnosti, odpovědnosti a jiným rozumovým postupům.
Postoj, že ten co jí týrá, pravidelně bije a ponižuje je lepší než ten, který s nasazením vlastní cti, někdy i života ji chrání, je o zodpovědnosti oněch údajných obětí.

Skutečně nelze postupovat v rámci pozdějšího trestního řízení, stejně vůči lidem, kteří sami a vědomě vyvolávají protiprávní stav v porovnání se zcela nevinnými lidmi, kteří jsou skutečnými obětmi.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:30:25 18. 12. 2014
default.png
PS: o psychologixcké stránce věci, Stockholmský syndrom atd. samozřejmě vím. Nic to ale na samotné podstatě obratu věci proti vám jakožto policistovi nezmění.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:29:21 18. 12. 2014
default.png
Přítelkyně!!! Tak to je samostatná kapitola, co dokáží "svědčit" přítelkyně různých násilníků, zlodějů apod. Zmalovaná Bětka, které den předtím na její prosby a žádosti a hlavně podepsaný třístránkový protokol o tom, jak ji topí ve vaně, zlomil dvakrát jednu ruku, jednou druhou atd atd atd. , vykopal nějaký Hammer maníka z domu (nemůžu za to, že zakopnul třikrát na schodech) dokáže na druhý den s tímtíž "milým" přijít a stěžovat si na toho, kdo ji šel pomoci.
Všechny varuju před pomocí těmto individuím. Ony vypadají jako ubožačky a neklamou: jsou ubožačky, ale naprosto stejného ražení jako to hovado, co je mlátí. Žádné litování. Když jsem se s každou z nich bavil, všechny věděly, s kým si začínají, že to je kořala a hrubián.

Pomáhat lze jen těm, kdo si toho váží a hlavně: kdo si zaslouží pomoci.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TUX 13:08:40 14. 12. 2014 blokovaný
default.png
CHIP [2014-12-14 12:55:18]: Ty mne taky,ty "můj kamaráde" !

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TUX 13:07:25 14. 12. 2014 blokovaný
default.png
DANIK [2014-12-14 12:58:37]: Řekl to svojí přítelkyni u které zemřel a navíc je tam snad i více svědectví,o ten případ se dost zajímám,možná budu kontaktovat SZ atd.Uvidím ještě.........

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DANIK 12:58:37 14. 12. 2014
Danik.jpg
TUX [2014-12-14 01:24:19]:
Asi úplně správně nechápeš, co je to důkaz. Včera mi totiž bezdomáč Péťa řekl, že Tux zabil bezdomáče Karla. Myslíš, že je to skutečně důkaz, žes ho zabil? Tomuhle se říká svědectví z doslechu a v normálních zemích je nepřípustné. A ač jsem se o to zajímal, tak jsem nikde nezjistil, že by ten mrtvej někde něco vypověděl. Jeden z jeho přátel uvedl, že mu snad něco takového řekl. Později to popřel. A ujišťuje tě, že bezďáci většinou neví ani kolik je hodin, ani kde jsou :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 12:55:18 14. 12. 2014
Chip.jpg
Aaaa, Denver! No jen pojď dál chlapče, chyběl jsi nám... :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TUX 01:24:19 14. 12. 2014 blokovaný
default.png
Nebylo to bez důkazů,ten bezdomovec řekl před svou smrtí kteří policisté ho zbili,kde a v kolik hodin.Stačí se o případ zajímat podrobněji......

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 21:11:09 13. 12. 2014
Chip.jpg
Je fajn že presumpce viny policistů platí u Gipsu, novinářů a většiny lidí přispívajících na novinky nebo blitky typu D fens atd. ale před soudem ještě ne. (zatím)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio