Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

ZOP 2015

Zdravím, zajímalo by mě, jestli v roce 2015 bude probíhat výcvik policistů Základní odborné přípravy, kteří jsou náborováni pro Moravskoslezský kraj ve škole v Holešově, nebo už bude vyškolovat ostravské policisty pouze Brno a Praha. Neznáte někdo nějakou oficiální verzi jak to tedy bude? :)
MT-95 :: Datum založení: 16. 01. 2015 :: celkem 2 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JOE 14:02:15 05. 02. 2015
Joe.jpg
Dobrý den,
v současné době probíhá ZOP ve dvou resortních školách - Praha a Holešov, přičemž škola Holešov má ještě pracoviště Brno, kde ZOP probíhá rovněž.
Dá se předpokládat, že tento stav bude platit po celý rok 2015. Policisté z Moravskoslezského kraje se teoreticky vzato mohou dostat na všechna tři místa, ale pravděpodobně to bude Holešov nebo Brno.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OLDRICH 20:50:56 18. 01. 2015
default.png
Ahoj, nastupuju do školy do Holešova ale chtěl bych do Brna nebo do prahy tak kdo by měl zájem o výměnu tak volejte nebo pište 741042457. Diky :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio